reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak będzie coś o farbowaniu włosów daj proszę znać :-D
Ja kupiłam farbę tydzień temu i od tygodnia się na nią gapie :errr:
Przepraszam, że się wtrącę, ale zauważyłam twój post. Jestem z sierpniówek.
W ciąży możesz spokojnie farbować włosy, robić paznokcie itd. Te farby, nie są już takie szkodliwe jak kiedyś[emoji5] jedyne na co lekarz mi zwrócił uwagę, żeby nie robić tego przez pierwszy trymestr, bo zapach może wywołać wymioty, jeśli ktoś ma ciągłe mdłości[emoji4]
Jakby to było szkodliwe, to i przed ciążą by schodziło[emoji4][emoji16]

reklama
Dzień dobry :-)
A ja dzisiaj do pracy. 4 też muszę.
Jednak to już ostatnie takie dni bo od 15 maja albo troszkę wcześniej będę miała już ZL do końca ciąży.
Już rozmawiałam z moim lekarzem.
Poprosiłam Go jak człowiek człowieka.
Podparłam się moja pracowitością przez tyle lat. Rzadkim chodzeniem na ZL wcześniej i moim nie super najmłodszym wiekiem, stresem w pracy etc.
Powiedziałam to jednym tchem.
Poskutkowało. Powiedział nie ma problemu Pani Agnieszko, od kiedy chce Pani zwolnienie :-D więc od dzisiaj zaczynam sprzątać na swoim biurku:-D

Nadzieję mam, że szybko się tam nie pojawię :-)))))))
Ja bym bardzo chciała dociągnąć do końca czerwca [emoji4] już powiedziałam szefowi, że chcę mieć wakacje [emoji16] Całkiem dobrze zareagował [emoji14] Nie miał wyjścia...i tak wie doskonale że już dawno mogłabym być na zwolnieniu.
Tylko ja właśnie zastanawiam się nad tym jak to będzie po moim powrocie....[emoji14] Chcę wrócić i to będzie ponadroczna dziura w głowie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale będzie Zosia [emoji173] [emoji1] i znów pewnie priorytety się zmienią tylko jeszcze tego nie czuję....[emoji16]

Przepraszam, że się wtrącę, ale zauważyłam twój post. Jestem z sierpniówek.
W ciąży możesz spokojnie farbować włosy, robić paznokcie itd. Te farby, nie są już takie szkodliwe jak kiedyś[emoji5] jedyne na co lekarz mi zwrócił uwagę, żeby nie robić tego przez pierwszy trymestr, bo zapach może wywołać wymioty, jeśli ktoś ma ciągłe mdłości[emoji4]
Jakby to było szkodliwe, to i przed ciążą by schodziło[emoji4][emoji16]

Cześć sierpniówko :-)
Dziękuję Ci za odpowiedź.
Wesele mam 12 maja szwagra i chce pofarbować.
Chyba się w końcu odważe :-D
Kupiłam taką bez amoniaku.
Jak się czujesz? Sierpień to już niedługo za pasem :-)
Szczęśliwego rozwiązania i zero upałów życzę!

Cześć sierpniówko :-)
Dziękuję Ci za odpowiedź.
Wesele mam 12 maja szwagra i chce pofarbować.
Chyba się w końcu odważe :-D
Kupiłam taką bez amoniaku.
Jak się czujesz? Sierpień to już niedługo za pasem :-)
Szczęśliwego rozwiązania i zero upałów życzę!
Nie ma za co[emoji4] ja farbuję i nic się nie dzieje. A jak poszłam do mojej fryzjerki, to mnie wyśmiała, że się w ogóle zastanawiałam [emoji16] było mi głupio[emoji23]

U mnie akurat to różnie, bo przez 3 miesiące musiałam leżeć i dopiero teraz zaczynam chodzić i wracać do życia[emoji4] ale tak to jest ok.
Czas szybko leci[emoji4] Wy też niedługo będziecie tuż przed[emoji4]

Powodzenia!!!

Tak ona jest bardzo delikatnie szara. Jest jaśniutka tu zdjęcie na ścianie Ci jeszcze wstawię Zobacz załącznik 852668

A tu masz linka do tego testu
Mam pomalowane wlasnie ta sniezka, ale balam sie tak szorowac...a tu prosze! Nie ma co sie bac.tak ogolnie po 4latach farba wyglada caly czas bardzo swiezo i ladnie i do przedpokoju ktory teraz robimy tez ja wezme.

reklama
Do góry