reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

No właśnie, wiec terenowke chce i licze sie z tym ze lekka nie bedzie [emoji3]
No jasne...ale zupełnie czym innym jest wózek wprowadzany do domu, a o innego tachać na 4 piętro [emoji32]
Ogólnie chyba to mnie przytłacza najbardziej. Nie wiem jak ja to będę ogarniać z tym 4 piętrem.

reklama
No jasne...ale zupełnie czym innym jest wózek wprowadzany do domu, a o innego tachać na 4 piętro [emoji32]
Ogólnie chyba to mnie przytłacza najbardziej. Nie wiem jak ja to będę ogarniać z tym 4 piętrem.

Nie masz może piwnicy ? Albo na dole miejsca gdzie ewentualnie możesz zostawić sam stelaż ? Wtedy zniosłabys tylko gondole z dzieckiem i wpinala wszystko na dole już. Albo zostawiała w aucie pod blokiem jeśli masz swoje ?

Oooo teściowie wozek chcą kupić superrrr . A wiedza ile kosztuje hihihi :D ( taki żarcik )

A tak serio to wózek najdroższy więc potem masz już z górki mniejsze wydatki .
Ale w sumie tu 100 zł tak 100 zł i się też ubziera na tych drobnych rzeczach ...
Tesciowie chca wozek kupic,
Margonelka...ale rozumiem ze Ty wybierasz model, czy tesciowa ??

Ja tez mieszkam na 4 pietrze ale nawet nie przeszlo mi przez mysl zeby wozek targac do domu [emoji3] bedzie stal na polpietrze (miedzy parterem a 1 piętrem) albo w wozkarni. W domu wozek mi nie potrzebny [emoji3]

Nie masz może piwnicy ? Albo na dole miejsca gdzie ewentualnie możesz zostawić sam stelaż ? Wtedy zniosłabys tylko gondole z dzieckiem i wpinala wszystko na dole już. Albo zostawiała w aucie pod blokiem jeśli masz swoje ?
Piwnicę mamy tylko małą a tam miejsce kompletnie zajęte na inne sprzęty. A klatka bardzo wąska. Niby wózek stanie, tylko się zastanawiam czy sąsiedzi nie będą mieli pretensji... może stanąć tylko z jednej strony i niestety tam jest barierka do wchodzenia, a na parterze mieszka pan, który chodzi o kulach i raczej mu niezbędna jest do wejścia. Ech...nie wiem.

Ani na pierwsze dziecko tyle nie wydalam ani tym bardziej na drugie tyle nie wydam. Jeśli musisz mieć ciuszki nowe i wszystko inne też same nówki to nie dziwne że 3000 będzie za mało [emoji16].
Ja nie muszę nie mam takiego spojrzenia na wyprawkę.
Serio? Mi wyszlo okolo 2 tys, wozek i kosz mojzesza uzywany.. laktator i nianie z ali, rzeczy z gemini, pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk, spiworek do wozka, reczniczki, kosmetyki i pierwsze pieluszki, dla siebie klapki i koszule do szpitala, to dla mnie takie prawdziwe minimum i mysle, ze 2 tys to i tak malo [emoji14] nie liczylam tu ubranek, a cos na pewno kupic bede musiala
Co to gemini ? [emoji848]
Apteka internetowa, znajdzies tam multum rzeczy w duzo nizszych cenach niz stacjonarnie :)

Ja tez mieszkam na 4 pietrze ale nawet nie przeszlo mi przez mysl zeby wozek targac do domu [emoji3] bedzie stal na polpietrze (miedzy parterem a 1 piętrem) albo w wozkarni. W domu wozek mi nie potrzebny [emoji3]
Nie ma tam wózkowni [emoji53] a na polpierze jest jeszcze mniej miejsca niż na wejściu. Nigdy nie widziałam tak ciasnej klatki...w żadnym bloku.

reklama
Do góry