reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Biorąc pod uwagę to że mam sporo tłuszczyku na brzuchu to pewnie poczuję ruchy dopiero 20-21 tc jak macica będzie jeszcze trochę wyżej. Wszedzie czytam ze szczupłe kobiety wcześniej czują ruchy a ja do nich nie należę.
Mi nic lekarka nie mówiła o ułożeniu dziecka a wizytę miałam w środę. Szczerze to nie mam żadnych niepokojacyxh objawów, nic mnie nie boli i ostatnio energii mam sporo. Także nie będę panikować, jeszcze 2 tygodnie poczekam na znaki od małego ;)
Z tym Gemini to też nie wiem co to jest, muszę sprawdzić ;)
Ja też nie należę do szczupaczków i może w tym cała tajemnica z ruchami :) Ostatnio zastanawiałam się czy czasem ich nie przegapiłam,ale chyba nie da sie:)
Dobry ten sok z zurwiny apteczny??? Da sie pic.. kupilam kiedys sok z pokrzywy i przez gardlo nie przechodzilo mi....nawetbz domieszka innych smakow...
Ale chyba zaczne pic profilaktycznie
Dla mnie dobry,lekko słodki,lekko kwasny,ale to zależy co kto lubi :)

Znalazłam na allegro taki wózek:
Link do: Wózek Paradise MELODY gondola + fotelik POMP. KOŁA
w sensie gondola+fotelik,tylko ciekawe jaki ten fotelik. Bo właściwie dla mnie taka opcja była by duzo ciekawsza. Na wiosnę kupiłabym ładną spacerówkę bo tak po prawdzie te w zestawam kompletnie mi się nie podobają :/

No u nas pojdzie duzoooo kasy bo nie mam nic . Zero. Nul. Licze że ok 3 000 zl pójdzie . Chyba że się mylę i trzeba więcej kasy przygotować haha . Wózek tak czailam max 2 000 zł on jest najdroższy...
Uzywki w bardzo dobrym stanie..po 1 dziecku za 600 zl kupisz... za 700 nawet z paragonem..ze maja rok etc.... a noworodki czy polroczne dziecko nie zniszcza tak wozka...mi szkoda kasy na nowy wózek..a roczny jest jak nowy..to tylko material.. plastik i aluminium.....

Dziękuję.;) Komoda z allegro. No też o tym myślałam, albo o przechodzonym i swój materacyk włożyć. Zawsze to taniej wyjdzie.
Świetna jest! Widziałam podobną w ikei,tylko ona chyba szuflady same miała. Też sie zaczynam rozgladać za komodą,mnajlepiej taką która pomieści wszystkie codzienne ciuszki.

Hahahaha no ja właśnie chce lekki i zwrotny bo potem będę pewnie marudzić ze mi ciężko [emoji23]
No do miasta to pewnie ekstra wygoda. Ja nawyzej sobie bicki wyrobie [emoji23][emoji23] niedlugo przeprowadzam się na wieś to terenowka musi byc, a znalazlam za 2tys fajny 3w1 [emoji4] chcialam dodac zdjecie mojej wsi ale rozmiar za duzy [emoji58]

reklama
No to tak jakbym mieszkała na wsi to tylko terenówka !
Tesciowa tez na wsi to tez terenowka, ja narazie w miescie ale blisko lasu wiec terenowka idealnie [emoji3] mysle o tym
Screenshot_20180426-122239.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180426-122239.jpg
    Screenshot_20180426-122239.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 275
Do góry