reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Biorąc pod uwagę to że mam sporo tłuszczyku na brzuchu to pewnie poczuję ruchy dopiero 20-21 tc jak macica będzie jeszcze trochę wyżej. Wszedzie czytam ze szczupłe kobiety wcześniej czują ruchy a ja do nich nie należę.
Mi nic lekarka nie mówiła o ułożeniu dziecka a wizytę miałam w środę. Szczerze to nie mam żadnych niepokojacyxh objawów, nic mnie nie boli i ostatnio energii mam sporo. Także nie będę panikować, jeszcze 2 tygodnie poczekam na znaki od małego ;)
Z tym Gemini to też nie wiem co to jest, muszę sprawdzić ;)
Ja też nie należę do szczupaczków i może w tym cała tajemnica z ruchami :) Ostatnio zastanawiałam się czy czasem ich nie przegapiłam,ale chyba nie da sie:)
Dobry ten sok z zurwiny apteczny??? Da sie pic.. kupilam kiedys sok z pokrzywy i przez gardlo nie przechodzilo mi....nawetbz domieszka innych smakow...
Ale chyba zaczne pic profilaktycznie
Dla mnie dobry,lekko słodki,lekko kwasny,ale to zależy co kto lubi :)

Znalazłam na allegro taki wózek:
Link do: Wózek Paradise MELODY gondola + fotelik POMP. KOŁA
w sensie gondola+fotelik,tylko ciekawe jaki ten fotelik. Bo właściwie dla mnie taka opcja była by duzo ciekawsza. Na wiosnę kupiłabym ładną spacerówkę bo tak po prawdzie te w zestawam kompletnie mi się nie podobają :/

No u nas pojdzie duzoooo kasy bo nie mam nic . Zero. Nul. Licze że ok 3 000 zl pójdzie . Chyba że się mylę i trzeba więcej kasy przygotować haha . Wózek tak czailam max 2 000 zł on jest najdroższy...
Uzywki w bardzo dobrym stanie..po 1 dziecku za 600 zl kupisz... za 700 nawet z paragonem..ze maja rok etc.... a noworodki czy polroczne dziecko nie zniszcza tak wozka...mi szkoda kasy na nowy wózek..a roczny jest jak nowy..to tylko material.. plastik i aluminium.....

Dziękuję.;) Komoda z allegro. No też o tym myślałam, albo o przechodzonym i swój materacyk włożyć. Zawsze to taniej wyjdzie.
Świetna jest! Widziałam podobną w ikei,tylko ona chyba szuflady same miała. Też sie zaczynam rozgladać za komodą,mnajlepiej taką która pomieści wszystkie codzienne ciuszki.

Hahahaha no ja właśnie chce lekki i zwrotny bo potem będę pewnie marudzić ze mi ciężko [emoji23]
No do miasta to pewnie ekstra wygoda. Ja nawyzej sobie bicki wyrobie [emoji23][emoji23] niedlugo przeprowadzam się na wieś to terenowka musi byc, a znalazlam za 2tys fajny 3w1 [emoji4] chcialam dodac zdjecie mojej wsi ale rozmiar za duzy [emoji58]

reklama
No to tak jakbym mieszkała na wsi to tylko terenówka !
Tesciowa tez na wsi to tez terenowka, ja narazie w miescie ale blisko lasu wiec terenowka idealnie [emoji3] mysle o tym
Screenshot_20180426-122239.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180426-122239.jpg
    Screenshot_20180426-122239.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 267
Do góry