reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A te środki higieny podpaski poporodowe itp gdzie kupujesz ? Apteka czy jakaś drogeria ?

Jejku Wy już macie po dzieciach starszych coś a ja nowa mama i troszkę mnie to stresuje .... Nie wiem jak się za to wszystko zabrać ... Nawet mąż wczoraj zapytał :" to kiedy zaczynamy kupować wszystko ? "

Ja mu na to że chyba w czerwcu już startujemy żeby do końca lipca wszystko mieć na spokojnie. Zostanie czekanie cały sirrpsie i wrzesień... Powoli zaczynam się denerwowac tym wszystkim....

A Wy mamy po raz 1 ? Jest już stresik czy jeszcze ? :D kiedy bierzecie się za zakupy ale tak już konkretnie :confused:
Widzę że leki w tym samym czasie nam przychodzą. Ja mam od dwóch dni aż wczoraj mąż na mnie nakrzyczal że innych pouczam A sama niepotrzebnie panikuje [emoji848] ja nie mam NIC dosłownie NIC weszłam na olx tam jest wszystko ;-) dużo kupię nowych ale na pewno na tak pakiet używany z OLX też się skuszę moja siostra wszystko sprzedaje po córce A ma naprawdę ładne rzeczy ja nie mam urazu do używek niestety dookoła same małe chłopaki więc gdyby był chłopak to już bym miała 70 % ;-) ja mam w czerwcu remont od lipca się tym zajmę jak już do pracy chodzić nie będę będzie na to czas ;-) nie panikujmy najważniejsze mieć pieniądze ba to przyznaczone kupić w 21 wieku to już nie problem. Powtarzam sobie to kiedy mnie atak paniki łapie polecam ;-)

No do miasta to pewnie ekstra wygoda. Ja nawyzej sobie bicki wyrobie [emoji23][emoji23] niedlugo przeprowadzam się na wieś to terenowka musi byc, a znalazlam za 2tys fajny 3w1 [emoji4] chcialam dodac zdjecie mojej wsi ale rozmiar za duzy [emoji58]
No tak, na drogach gruntowych to można koła zjechać. Tym bardziej jesienią kiedy plucha i deszcze...

reklama
Wyglada bardzo czołgowo wiec na ciężki teren pewnie super. A myślałam może nad maxi cosi stella czy coś ? One ponoć są bardzo wytrzymałe a maja właśnie takie terenowe koła ;D
Eeee nie podoba mi sie, ta rama aluminiowa przy krawędzi w ogole mnie nie kręci [emoji23][emoji23]

Do góry