reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A te środki higieny podpaski poporodowe itp gdzie kupujesz ? Apteka czy jakaś drogeria ?

Jejku Wy już macie po dzieciach starszych coś a ja nowa mama i troszkę mnie to stresuje .... Nie wiem jak się za to wszystko zabrać ... Nawet mąż wczoraj zapytał :" to kiedy zaczynamy kupować wszystko ? "

Ja mu na to że chyba w czerwcu już startujemy żeby do końca lipca wszystko mieć na spokojnie. Zostanie czekanie cały sirrpsie i wrzesień... Powoli zaczynam się denerwowac tym wszystkim....

A Wy mamy po raz 1 ? Jest już stresik czy jeszcze ? :D kiedy bierzecie się za zakupy ale tak już konkretnie :confused:
Widzę że leki w tym samym czasie nam przychodzą. Ja mam od dwóch dni aż wczoraj mąż na mnie nakrzyczal że innych pouczam A sama niepotrzebnie panikuje [emoji848] ja nie mam NIC dosłownie NIC weszłam na olx tam jest wszystko ;-) dużo kupię nowych ale na pewno na tak pakiet używany z OLX też się skuszę moja siostra wszystko sprzedaje po córce A ma naprawdę ładne rzeczy ja nie mam urazu do używek niestety dookoła same małe chłopaki więc gdyby był chłopak to już bym miała 70 % ;-) ja mam w czerwcu remont od lipca się tym zajmę jak już do pracy chodzić nie będę będzie na to czas ;-) nie panikujmy najważniejsze mieć pieniądze ba to przyznaczone kupić w 21 wieku to już nie problem. Powtarzam sobie to kiedy mnie atak paniki łapie polecam ;-)

No do miasta to pewnie ekstra wygoda. Ja nawyzej sobie bicki wyrobie [emoji23][emoji23] niedlugo przeprowadzam się na wieś to terenowka musi byc, a znalazlam za 2tys fajny 3w1 [emoji4] chcialam dodac zdjecie mojej wsi ale rozmiar za duzy [emoji58]
No tak, na drogach gruntowych to można koła zjechać. Tym bardziej jesienią kiedy plucha i deszcze...

reklama
Wyglada bardzo czołgowo wiec na ciężki teren pewnie super. A myślałam może nad maxi cosi stella czy coś ? One ponoć są bardzo wytrzymałe a maja właśnie takie terenowe koła ;D
Eeee nie podoba mi sie, ta rama aluminiowa przy krawędzi w ogole mnie nie kręci [emoji23][emoji23]

Do góry