reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Masz całkowitą rację wszystko zrobisz bez tego urządzenia 99 % osób to nie ma i normalnie funkcjonuje. Urządzenie ma funkcję mycia. Ciasto na kruche wyrabia 30nsekund A Ty ręka ile ? Lody 30 sekund. Zupa 45 min na obrotach wstecznych Ty masz do mycia blendera A tu wszystko w jednym. Ciasto drogowe w 45 sekund. Nie musisz mieć przepisów bo on Ci wszystko po kolei powie co dodać odważy itd ja jestem.zakochana moja przyjaciółka ma i ma podobnie sama robi warzywne kostki rosołowe, własną Vegetę itd. Druga przyjaciółka ma podobne urządzenie z Lidl A jej siostra termomix i jak by miała kasę to by kupiła do tego ile zajmuje twój sprzęt? A termomix to jedno nieduze urządzenie na blacie kuchennym ja mam kuchnię 3x3 więc to idealne rozwiązanie.
Ciasto czy kostki rosolowe..dluzej mi sie schodzi..na pewno nie w 5 min..i sprzatania wiecej... ..sprzętów tez mam wiecej..bo ..wiec rzeczywiscie gabarytow lacznoe więcej...bo odmierzam na wadze. lub w naczynku z miarką..fajnie ze sie samo myje....hmmmno i widze ze czas zyskujecie....tylko dla 5 osobowej rodziny wiekszy robot by sie przydal ;)

Ciasto czy kostki rosolowe..dluzej mi sie schodzi..na pewno nie w 5 min..i sprzatania wiecej... ..sprzętów tez mam wiecej..bo ..wiec rzeczywiscie gabarytow lacznoe więcej...bo odmierzam na wadze. lub w naczynku z miarką..fajnie ze sie samo myje....hmmmno i widze ze czas zyskujecie....tylko dla 5 osobowej rodziny wiekszy robot by sie przydal ;)
Dla 5 osobowej rodziny za mała jest misa to jedna z nielicznych wad tego urządzenia. Ja mam kuchnię gazową nastawiam zupę i zapominam o niej albo mi wykipi przy gotowaniu albo się 4ozgotuje i traci wszystkie witaminy A nastawiam czas i 9de na spacer wracam i gotowe:-)

reklama
Dla 5 osobowej rodziny za mała jest misa to jedna z nielicznych wad tego urządzenia. Ja mam kuchnię gazową nastawiam zupę i zapominam o niej albo mi wykipi przy gotowaniu albo się 4ozgotuje i traci wszystkie witaminy A nastawiam czas i 9de na spacer wracam i gotowe:-)
Ja plyte indukcyjna..i piekarnik moge na czas tez nastawiac :)

Do góry