reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak tez zrobiłam,ale Szalonej w powiadomieniach pewnie sie pokazalo,ze jej zdanie znielubilam :p

Najważniejsze,że jesteście w domu. Wypoczywaj :)

A to nie gotuje?
Kurde,to ja źle coś przeczytalam chyba. Bo w sumie parę lat temu zainwestowalismy w blender,który tylko właśnie nie gotuje i ciasta nie robi.
Pokazalo sie...wielki czerwony napis... Margonelka nie lubi Twojego posta :)
Serio... to Tego jest tyle ze ja tego nie śledzę.. :) ... patrze mniej wiecej ile plusow.czy sa minusy....bo to na wierzchu jest...i to sie widzi :)
ale zeby jeszcze historie zmian sledzic..to nawet nie wiem gdzie :) hehe i az tyle czasu nie mam :) ledwo Was nadrabiam...

reklama
Pokazalo sie...wielki czerwony napis... Margonelka nie lubi Twojego posta :)
Serio... to Tego jest tyle ze ja tego nie śledzę.. :) ... patrze mniej wiecej ile plusow.czy sa minusy....bo to na wierzchu jest...i to sie widzi :)
ale zeby jeszcze historie zmian sledzic..to nawet nie wiem gdzie :) hehe i az tyle czasu nie mam :) ledwo Was nadrabiam...

To się w aplikacji wyświetla ?
Nawet nie wiedziałam [emoji23]

Masz całkowitą rację wszystko zrobisz bez tego urządzenia 99 % osób to nie ma i normalnie funkcjonuje. Urządzenie ma funkcję mycia. Ciasto na kruche wyrabia 30nsekund A Ty ręka ile ? Lody 30 sekund. Zupa 45 min na obrotach wstecznych Ty masz do mycia blendera A tu wszystko w jednym. Ciasto drogowe w 45 sekund. Nie musisz mieć przepisów bo on Ci wszystko po kolei powie co dodać odważy itd ja jestem.zakochana moja przyjaciółka ma i ma podobnie sama robi warzywne kostki rosołowe, własną Vegetę itd. Druga przyjaciółka ma podobne urządzenie z Lidl A jej siostra termomix i jak by miała kasę to by kupiła do tego ile zajmuje twój sprzęt? A termomix to jedno nieduze urządzenie na blacie kuchennym ja mam kuchnię 3x3 więc to idealne rozwiązanie.

Pękam...... zjadlam sama....
1525034970107393156056.jpg

Załączniki

• 1525034970107393156056.jpg
    1525034970107393156056.jpg
    876,7 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Pamietam jak mama kiedyś robiła siemię lniane dla babci i była to glutowata papką która ledwo wypijala spróbowałam raz i podziękowałam [emoji23]
Eee to to siemie chyba mam do dupy [emoji23][emoji23] ja zalewam wrzatkiem czekam az ostygnie zeby dalo sie wypic i pije ale te pestki i tak wygladaja jakby nic im nie bylo, moze sa ciut wieksze [emoji3] takze z,woda leca jak tabletki

Do góry