reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak tez zrobiłam,ale Szalonej w powiadomieniach pewnie sie pokazalo,ze jej zdanie znielubilam :p

Najważniejsze,że jesteście w domu. Wypoczywaj :)

A to nie gotuje?
Kurde,to ja źle coś przeczytalam chyba. Bo w sumie parę lat temu zainwestowalismy w blender,który tylko właśnie nie gotuje i ciasta nie robi.
Pokazalo sie...wielki czerwony napis... Margonelka nie lubi Twojego posta :)
Serio... to Tego jest tyle ze ja tego nie śledzę.. :) ... patrze mniej wiecej ile plusow.czy sa minusy....bo to na wierzchu jest...i to sie widzi :)
ale zeby jeszcze historie zmian sledzic..to nawet nie wiem gdzie :) hehe i az tyle czasu nie mam :) ledwo Was nadrabiam...

reklama
Pokazalo sie...wielki czerwony napis... Margonelka nie lubi Twojego posta :)
Serio... to Tego jest tyle ze ja tego nie śledzę.. :) ... patrze mniej wiecej ile plusow.czy sa minusy....bo to na wierzchu jest...i to sie widzi :)
ale zeby jeszcze historie zmian sledzic..to nawet nie wiem gdzie :) hehe i az tyle czasu nie mam :) ledwo Was nadrabiam...

To się w aplikacji wyświetla ?
Nawet nie wiedziałam [emoji23]

Masz całkowitą rację wszystko zrobisz bez tego urządzenia 99 % osób to nie ma i normalnie funkcjonuje. Urządzenie ma funkcję mycia. Ciasto na kruche wyrabia 30nsekund A Ty ręka ile ? Lody 30 sekund. Zupa 45 min na obrotach wstecznych Ty masz do mycia blendera A tu wszystko w jednym. Ciasto drogowe w 45 sekund. Nie musisz mieć przepisów bo on Ci wszystko po kolei powie co dodać odważy itd ja jestem.zakochana moja przyjaciółka ma i ma podobnie sama robi warzywne kostki rosołowe, własną Vegetę itd. Druga przyjaciółka ma podobne urządzenie z Lidl A jej siostra termomix i jak by miała kasę to by kupiła do tego ile zajmuje twój sprzęt? A termomix to jedno nieduze urządzenie na blacie kuchennym ja mam kuchnię 3x3 więc to idealne rozwiązanie.

Pękam...... zjadlam sama....
1525034970107393156056.jpg

Załączniki

• 1525034970107393156056.jpg
    1525034970107393156056.jpg
    876,7 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Pamietam jak mama kiedyś robiła siemię lniane dla babci i była to glutowata papką która ledwo wypijala spróbowałam raz i podziękowałam [emoji23]
Eee to to siemie chyba mam do dupy [emoji23][emoji23] ja zalewam wrzatkiem czekam az ostygnie zeby dalo sie wypic i pije ale te pestki i tak wygladaja jakby nic im nie bylo, moze sa ciut wieksze [emoji3] takze z,woda leca jak tabletki

Do góry