reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja planuję pójść na jakiś kurs z chustami. Nosiłaś w niej tyci tyci córeczkę od początku? Kombinuję jak to będzie, bo mieszkamy na ostatnim piętrze kamienicy i z wózkiem będzie różnie...
Tak, jakoś 2 tygodnie miała jak byłam z nią pierwszy raz na spacerze w chuscie. Jak będę w Polsce to wrzucę zdjęcie :)

reklama
A mnie chwycił ból gardła , ale to mam za karę -za dużo lodów:p , cyckam teraz pastylki dla kobiet w ciąży, zobaczymy czy dadzą radę. Na pocieszenie wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi , 5-cio pak bodów w kolorze uniwersalnym , i napatrzeć się na nie nie umię i wierzyć mi się nie chce że dzidziuś będzie taki mały :biggrin2:

Dziewczyny chce Wam się pochwalić moją còreczką. Dziś byłam na wizycie i gin potwierdził płeć. Mała waży już 170 g. Jest wszystko w porządku z ciąża, tylko dostałam żelazo, bo mam niski hemakrotyt i limfocycty... Za miesiąc kontrola. Maleństwo wszystkie witaminki mi zabiera heheh 

Załączniki

• DSC_0730.JPG
    DSC_0730.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 111
  • DSC_0729.JPG
    DSC_0729.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 117
Dziewczyny jak zblokowac ....gdzie to zrobic...zeby na maila nie przychodzilo mi info ze posta ..czy priv napisalyscie....weszlam na skrzynke a tam dramat

Kurde..to przez fb..a nie bb... bo na bb znalazlam ze nie chce tych powiadomien.. jest dobrze i nieodchaczone...
To przez fb mam smietnik na skrzynce :(

Ostatnia edycja:
A mnie chwycił ból gardła , ale to mam za karę -za dużo lodów:p , cyckam teraz pastylki dla kobiet w ciąży, zobaczymy czy dadzą radę. Na pocieszenie wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi , 5-cio pak bodów w kolorze uniwersalnym , i napatrzeć się na nie nie umię i wierzyć mi się nie chce że dzidziuś będzie taki mały :biggrin2:
Mnie też lekko od wczoraj boli, ale u mnie jest odwrotnie - lody to mój sposób na ból gardła [emoji14] dzięki za podpowiedź, coś właśnie za mną chodziło :D a co do pastylek to przy grypie używałam p r e n a l e n i nawet dawały radę

reklama
Do góry