NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja czytam o chustach i mam już oczopląs, tyle piękności się pojawiło od kiedy córkę nosiłam niektóre ceny zbijaja z nóg, ale z używek na pewno będę chxiala coś dorwać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko jedno..byle donosic i zdrowe urodzić
Widzę, że mamy podobnie ja 17+4, dla mnie to też 17 tydz.Każda inaczej mówi na tygodnie ...hihi
Ja dziś mam 17+1 tj dla mnie 17 TC
a dla Was widzę 18...
Ja jeszcze nic a nic nie czuje ani ruchów ani bicia serca jak kładę rękę pod pępkiem tak niżej duzo...
A weź,może jakby z jakim kotletem było podane to jeszcze jeszcze ale samo słodkie to nieeeeA ja HIT zachciankowy.
Właśnie zjadłam calą tubke mleka zagęszczonefo, gostyńskiego. Słodzonego oczywiście.
Mmm zjadłabym [emoji3][emoji3]
Bo to jest siedemnaście tygodni ciazy a nie siedemnasty tydzień ciazyWidzę, że mamy podobnie ja 17+4, dla mnie to też 17 tydz.
Też jestem zapisana na 25 mająTez sie zapisalam, chyba na 8 maja
Ja nadal nie jestem przekonana do chusty..Ja czytam o chustach i mam już oczopląs, tyle piękności się pojawiło od kiedy córkę nosiłam niektóre ceny zbijaja z nóg, ale z używek na pewno będę chxiala coś dorwać
Ja czytam o chustach i mam już oczopląs, tyle piękności się pojawiło od kiedy córkę nosiłam niektóre ceny zbijaja z nóg, ale z używek na pewno będę chxiala coś dorwać
Co?Mmm zjadłabym [emoji3][emoji3]