Ka30sia
Fanka BB :)
O ja żelki ciągle bym jadła...no ale ograniczamJa mam smaka na żelki jakieś ... Chyba to nie zdrowe choć gdzieś czytałam że żelki w ciąży się powinno jeść.... Hihi dziś sobie kupię![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja żelki ciągle bym jadła...no ale ograniczamJa mam smaka na żelki jakieś ... Chyba to nie zdrowe choć gdzieś czytałam że żelki w ciąży się powinno jeść.... Hihi dziś sobie kupię![]()
A na fb ??A to ja wiem,ale ciagle wyskakuje mi zły format,choć zmieniałam juz na mp3. Także nie wiem o co chodzić może
Mi bardzo odciazyla kręgosłup chusta.Ja ostatnio widziałam Mamę z chustą. Dzidzia sobie super siedziała.
Tylko myślę o kręgosłupie i trochę mam obawy ....
Bo to jest ogromne szczęścieMasz rację , nie ma co grzeszyć i wybierać płeć ... co bedzie to bedzie byle zdrowe
Ja i tak się cieszę że w ogóle w ciążę zaszłam ... To było moje marzenie...
Ja mam smaka na żelki jakieś ... Chyba to nie zdrowe choć gdzieś czytałam że żelki w ciąży się powinno jeść.... Hihi dziś sobie kupię![]()
O popatrz...zapomniałam o FBA na fb ??
Przy początkowych wiązaniach, kiedy nosisz z przodu przy dobrze związanej chuscie ten ciężar się tak rozkłada, że właściwie nie czujesz, że nosiszO popatrz...zapomniałam o FB
@NaturalnaMama nie wiem,cały czas mam wrażenie,że się mi ta chusta w cholere rozwiąże albo co...Człowiek nie wie z czym to się je to i głupoty wymyslaNo ale właśnie,kręgosłup mój chyba rady nie da
Post dalej dalam ci liste na fbTa poprawiona i uzupelniona usunelas plec ????
Tutaj na forum BB miala zostac plec...bo tu sie miesci...
A lista bez plci na fb tez mi nie weszla w info o grupie.... wiec wstawie w komentarz....
Ja planuję pójść na jakiś kurs z chustami. Nosiłaś w niej tyci tyci córeczkę od początku? Kombinuję jak to będzie, bo mieszkamy na ostatnim piętrze kamienicy i z wózkiem będzie różnie...Przy początkowych wiązaniach, kiedy nosisz z przodu przy dobrze związanej chuscie ten ciężar się tak rozkłada, że właściwie nie czujesz, że nosiszpotem dzieciaki można zarzucac na plecy i to już jest w ogóle mega wygoda
![]()
Mleczko zageszczane w tubce słodzone