reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam smaka na żelki jakieś ... Chyba to nie zdrowe choć gdzieś czytałam że żelki w ciąży się powinno jeść.... Hihi dziś sobie kupię :D
O ja żelki ciągle bym jadła...no ale ograniczam;) od kilku dni na śniadanie i kolacje jem kanapki z serkiem ze szczypiorkiem i z pomidorem:/ i nie moge się przemoc, żeby pić kawę inkę, musi być normalna.

reklama
O popatrz...zapomniałam o FB :D
@NaturalnaMama nie wiem,cały czas mam wrażenie,że się mi ta chusta w cholere rozwiąże albo co...Człowiek nie wie z czym to się je to i głupoty wymysla:baffled: No ale właśnie,kręgosłup mój chyba rady nie da
Przy początkowych wiązaniach, kiedy nosisz z przodu przy dobrze związanej chuscie ten ciężar się tak rozkłada, że właściwie nie czujesz, że nosisz :) potem dzieciaki można zarzucac na plecy i to już jest w ogóle mega wygoda :)

Przy początkowych wiązaniach, kiedy nosisz z przodu przy dobrze związanej chuscie ten ciężar się tak rozkłada, że właściwie nie czujesz, że nosisz :) potem dzieciaki można zarzucac na plecy i to już jest w ogóle mega wygoda :)
Ja planuję pójść na jakiś kurs z chustami. Nosiłaś w niej tyci tyci córeczkę od początku? Kombinuję jak to będzie, bo mieszkamy na ostatnim piętrze kamienicy i z wózkiem będzie różnie...

reklama
Do góry