reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja planuję pójść na jakiś kurs z chustami. Nosiłaś w niej tyci tyci córeczkę od początku? Kombinuję jak to będzie, bo mieszkamy na ostatnim piętrze kamienicy i z wózkiem będzie różnie...
Tak, jakoś 2 tygodnie miała jak byłam z nią pierwszy raz na spacerze w chuscie. Jak będę w Polsce to wrzucę zdjęcie :)

reklama
A mnie chwycił ból gardła , ale to mam za karę -za dużo lodów:p , cyckam teraz pastylki dla kobiet w ciąży, zobaczymy czy dadzą radę. Na pocieszenie wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi , 5-cio pak bodów w kolorze uniwersalnym , i napatrzeć się na nie nie umię i wierzyć mi się nie chce że dzidziuś będzie taki mały :biggrin2:

Dziewczyny chce Wam się pochwalić moją còreczką. Dziś byłam na wizycie i gin potwierdził płeć. Mała waży już 170 g. Jest wszystko w porządku z ciąża, tylko dostałam żelazo, bo mam niski hemakrotyt i limfocycty... Za miesiąc kontrola. Maleństwo wszystkie witaminki mi zabiera heheh 

Załączniki

• DSC_0730.JPG
    DSC_0730.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 107
  • DSC_0729.JPG
    DSC_0729.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
Dziewczyny jak zblokowac ....gdzie to zrobic...zeby na maila nie przychodzilo mi info ze posta ..czy priv napisalyscie....weszlam na skrzynke a tam dramat

Kurde..to przez fb..a nie bb... bo na bb znalazlam ze nie chce tych powiadomien.. jest dobrze i nieodchaczone...
To przez fb mam smietnik na skrzynce :(

Ostatnia edycja:
A mnie chwycił ból gardła , ale to mam za karę -za dużo lodów:p , cyckam teraz pastylki dla kobiet w ciąży, zobaczymy czy dadzą radę. Na pocieszenie wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi , 5-cio pak bodów w kolorze uniwersalnym , i napatrzeć się na nie nie umię i wierzyć mi się nie chce że dzidziuś będzie taki mały :biggrin2:
Mnie też lekko od wczoraj boli, ale u mnie jest odwrotnie - lody to mój sposób na ból gardła [emoji14] dzięki za podpowiedź, coś właśnie za mną chodziło :D a co do pastylek to przy grypie używałam p r e n a l e n i nawet dawały radę

reklama
Do góry