reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mojej mamy w ciąży ze mną ginekolog szedł w zaparte, że jestem chłopakiem :D miałam być Patrykiem, a tu na końcówce ciąży ostatnie usg i psikus ;)
A ja Krzysiem podobno do końca,a mój brat Agatką :D Widać to juz nasza taka rodzinna tradycja :D

@Jsawww jeśli chodzi o prawdziwy dorosły rower to polecam kross evado. U nas genialnie sie sprawdza na wiejskie wycieczki,ale i po mieście.:)

A ja podsłuchałam mojego Malucha i popłakałam się bo jeszcze nigdy tak wyraźnie,tak długo i sama nie miałam okazji. Dopler jest genialny :D

Igorowelove na fb tez dam aktualna liste z plcia..
. bedziemy kometarz taki dluugi dawac po prostu..... bo inaczej ta lista by musialabybyc skrocona o plec i o cos jeszcze..a same nicki to bez sensu :)

To czekam na ta aktualna ale z płcią

Ale mój lekarz liczy w ten sposób 17+ to juz zaczęty 18 tydzień :) Także tu chyba zależy od tego jak kto liczy,nie ma medycznych wytycznych
Żaden z moich lekarzy a przez 3 ciaze ich sie przewinelo wielu...plus polozne... i szpitale.. nikt tak nie liczyl.. no ale jak wiadac sa wyjątki.... medycznych wytycznych... nie wiem czy sa czy nie... pewnie jak piszesz zalezy od lekarza...
Ja mam dzis 15 plus 5... jestem w 15 tyg. I 5 dniu.... co z tego ze sie rozpoczelo kolejny....licza sie pelne zakończone..
To co sie zacznie a sie nie skonczy sie nie liczy...wiec nie naliczam w przód...

Ostatnia edycja:
reklama
Bo tak jak NaturalnaMama mówi to zależy jakich słów użyjemy :) powiesz że masz skończony 17. tydzien ciazy ale nie ze jesteś w siedemnastym tygodniu bo jesteś w osiemnastym. Zależy w jakim kontekście to mówisz :) Tak samo jak niemowlę się urodzi - jest w szóstym miesiącu życia ale ma pięć miesięcy :)

Do góry