Rok 2014 ..moj syn byl corka do 5 miesiaca
No to pięknie.... Ciekawe co u mnie się okaże ... Czekam i czekam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rok 2014 ..moj syn byl corka do 5 miesiaca
Dziękuję, już jest trochę lepiej. Tzn dalej mnie mdli, ale zjadłam trochę rosołu i utrzymał się w żołądku, więc myślę, że idzie ku lepszemuPij dużo żebyś się nie udowodniła.
A ja Krzysiem podobno do końca,a mój brat Agatką Widać to juz nasza taka rodzinna tradycjaU mojej mamy w ciąży ze mną ginekolog szedł w zaparte, że jestem chłopakiem miałam być Patrykiem, a tu na końcówce ciąży ostatnie usg i psikus
Ale mój lekarz liczy w ten sposób 17+ to juz zaczęty 18 tydzień Także tu chyba zależy od tego jak kto liczy,nie ma medycznych wytycznychDla mnie tez 17..... ja licze jak lekarze nie przyspieszam
Żaden z moich lekarzy a przez 3 ciaze ich sie przewinelo wielu...plus polozne... i szpitale.. nikt tak nie liczyl.. no ale jak wiadac sa wyjątki.... medycznych wytycznych... nie wiem czy sa czy nie... pewnie jak piszesz zalezy od lekarza...Ale mój lekarz liczy w ten sposób 17+ to juz zaczęty 18 tydzień Także tu chyba zależy od tego jak kto liczy,nie ma medycznych wytycznych
U mnie też liczą tak jak u Margonelki. Nawet jak umawialam polowkowe to nie liczyli skończonych tyg tylko rozpoczęteŻaden z moich lekarzy a przez 3 ciaze ich sie przewinelo wielu...plus polozne... i szpitale.. nikt tak nie liczyl.. no ale jak wiadac sa wyjątki....
To super. Oby było lepiej. Z wymiotami trzeba uważać. [emoji6]Dziękuję, już jest trochę lepiej. Tzn dalej mnie mdli, ale zjadłam trochę rosołu i utrzymał się w żołądku, więc myślę, że idzie ku lepszemu