reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Żaden z moich lekarzy a przez 3 ciaze ich sie przewinelo wielu...plus polozne... i szpitale.. nikt tak nie liczyl.. no ale jak wiadac sa wyjątki....
Eee tam wyjątki,po prostu tak liczą. Zresztą na wszelkich opisach itd moja gin dokładnie określa który to tydzień i dzień z om i usg. Wtedy nikt nie ma wątpliwości. Zresztą w klinikach leczenia niepłodności też tak liczyli i na onkologii. Niech licza jak chcą,ja zaczęłam 16 tydzień,podkreślam..zaczęłam :D :D

zaraz zabieram sie za porządki w szafie,czas poprzebierać garderobę i jakieś stylizacje ciązowe przygotować :D

reklama
A ja Krzysiem podobno do końca,a mój brat Agatką :D Widać to juz nasza taka rodzinna tradycja :D

@Jsawww jeśli chodzi o prawdziwy dorosły rower to polecam kross evado. U nas genialnie sie sprawdza na wiejskie wycieczki,ale i po mieście.:)

A ja podsłuchałam mojego Malucha i popłakałam się bo jeszcze nigdy tak wyraźnie,tak długo i sama nie miałam okazji. Dopler jest genialny :D

To jest takie wzruszające juZ mam łzy w oczach :sorry:

reklama
Ale mój lekarz liczy w ten sposób 17+ to juz zaczęty 18 tydzień :) Także tu chyba zależy od tego jak kto liczy,nie ma medycznych wytycznych

Dokładnie kazdy lekarz inaczej liczy na necie też różnie piszą obie opcje się pojawiły jak teraz czailam , tak samo różne wersje kiedy się zaczyna np 5 mc ciąży ? Różnie piszą , kalendarzowe co innego ... Eh od 18 TC jest 5 mc ...

Załączniki

• Zrzutekranu_2018-04-26-11-07-38-236.jpeg
    Zrzutekranu_2018-04-26-11-07-38-236.jpeg
    342,8 KB · Wyświetleń: 55
Do góry