pysia1986
Fanka BB :)
Urodziłas w 24 tyg ???Dwa przedwczesne porody(34 i 24) i dwa poronienia,do tego hashi,zespół antyfosfolipidowy i gruczolak przysadki. Chuchac,dmuchać itd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Urodziłas w 24 tyg ???Dwa przedwczesne porody(34 i 24) i dwa poronienia,do tego hashi,zespół antyfosfolipidowy i gruczolak przysadki. Chuchac,dmuchać itd
Ja tez fatalna i niby syn [emoji3]Ja też mam fatalną cerę...wyglądam jak pryszczata nastolatka.
A w brzuchu na 80% syn...zabiera mi urodę [emoji14]
A może to ta 20% dziewczynka jednak
Hahaha ja na Kujawach mieszkam [emoji14] ale mąż pozna ze nie jego bo chłopaki wypisz wymaluj Tata [emoji14] tylko kolor włosów maja mój
Kiedyś w Alabie dawali kartę rabatową jak się zrobiło badania na x zł. Ale pamiętam, że kiepska była ta karta, bo nie dożywotnia, a na jakiś czas. Teraz jak do nich idę, to zamawiam badania przez internet - jest taniej (bez szału).Ja tez mocz co wizyta a morfologia tylko raz nie mialam teraz znow mam robic i niestety tez prywatnie a w alab maja wysokie ceny ale znow sa czynni w sobote co mi pasuje bo wtedy maz zostaje z synem a ja sobie jade na spokojnie na badania.
Patrząc na Twoje zdjęcia na instagramie, to nikt Ci niczego nie zabrał, bo piękna jesteśJa w ciąży z synem miałam cerę dramat ... blizny do dziś pozostały .... a teraz niby dziewczynka i cera na plus z tym odbieraniem urody to jak patrzę na syna to rzeczywiście mógł mi jej sporo zabrać hehe
Probowalas pepsi sie napic?Patrząc na Twoje zdjęcia na instagramie, to nikt Ci niczego nie zabrał, bo piękna jesteś
U mnie w nocy dramat, spotkania z kolezetem co 10 minut. Jak to mówi moja mama - chyba nawet śledzia z wigilii zwróciłam.
Zasnęłam koło 3,z mega bólem żołądka. Teraz wstałam, niby lepiej, ale z kolei biegunka. Padnięta jestem
Tak, próbowałam z pepsi i z mięta i już nie wiem czym się ratować.Probowalas pepsi sie napic?
Patrząc na Twoje zdjęcia na instagramie, to nikt Ci niczego nie zabrał, bo piękna jesteś
U mnie w nocy dramat, spotkania z kolezetem co 10 minut. Jak to mówi moja mama - chyba nawet śledzia z wigilii zwróciłam.
Zasnęłam koło 3,z mega bólem żołądka. Teraz wstałam, niby lepiej, ale z kolei biegunka. Padnięta jestem