reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja to w ogóle jestem zaklopotana jak mój lekarz mnie bada, bo jest może z dwa lata ode mnie starszy i chodził ze mną do liceum [emoji28] ale miał najlepsze opinie na znany lekarz więc na niego padło :)

reklama
Na kazdej wizycie,
Czy wy tez tak macie ze w ciazy te badania sa 100000x bardziej bolesne czy tylko ja jestem taka delikatna ???
Moj gin do delikatnych nie nalezy ale w ciazy to az sie wykrecam
Raczej nie czulam większego boku podczas badania odkąd jestem w ciąży ale myślę że to normalne nawet jeśli coś czujesz bo przecież ukrwienie się zmienia itd

Ja to w ogóle jestem zaklopotana jak mój lekarz mnie bada, bo jest może z dwa lata ode mnie starszy i chodził ze mną do liceum [emoji28] ale miał najlepsze opinie na znany lekarz więc na niego padło :)
Myślę, że lekarz to tylko lekarz....chociaż mojej koleżanki mąż i mojej szefowej brat są ginekologami. Często mam z nimi kontakt i nie potrafiłabym do nich siąść na fotel :)
Po receptę lub na kons tak ale na badanie już chyba nie :)

Myślę, że lekarz to tylko lekarz....chociaż mojej koleżanki mąż i mojej szefowej brat są ginekologami i nie potrafiłabym do nich siąść na fotel :)
Po receptę lub na kons tak ale na badanie już chyba nie :)
No właśnie wiem ze lekarz to lekarz - dlatego do niego chodzę :) po prostu nie mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia. Podejrzewam że gdyby był starszy to nie czulabym się dziwnie. Ale jestem z niego zadowolona także nie mogę narzekać.

No właśnie wiem ze lekarz to lekarz - dlatego do niego chodzę :) po prostu nie mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia. Podejrzewam że gdyby był starszy to nie czulabym się dziwnie. Ale jestem z niego zadowolona także nie mogę narzekać.

Ja jak poszłam kiedyś z krwotokiem na IP i zobaczyłam który lekarz mnie zbada to prawie zawały dostałam. Młody przystojny ohhhh ;D a teraz w niedziele będę leżeć tam na oddziale to sobie przynajmniej pooglądam

reklama
Ja jak poszłam kiedyś z krwotokiem na IP i zobaczyłam który lekarz mnie zbada to prawie zawały dostałam. Młody przystojny ohhhh ;D a teraz w niedziele będę leżeć tam na oddziale to sobie przynajmniej pooglądam
U nas w szpitalu to on jest młody i jeszcze jeden który szyl mi pęknięcie po porodzie [emoji14] no i ten drugi bardziej w moim stylu ale ze maz był no i dziecko na brzuchu to nie miałam kiedy się napatrzec [emoji23]

Do góry