reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja to w ogóle jestem zaklopotana jak mój lekarz mnie bada, bo jest może z dwa lata ode mnie starszy i chodził ze mną do liceum [emoji28] ale miał najlepsze opinie na znany lekarz więc na niego padło :)

reklama
Na kazdej wizycie,
Czy wy tez tak macie ze w ciazy te badania sa 100000x bardziej bolesne czy tylko ja jestem taka delikatna ???
Moj gin do delikatnych nie nalezy ale w ciazy to az sie wykrecam
Raczej nie czulam większego boku podczas badania odkąd jestem w ciąży ale myślę że to normalne nawet jeśli coś czujesz bo przecież ukrwienie się zmienia itd

Ja to w ogóle jestem zaklopotana jak mój lekarz mnie bada, bo jest może z dwa lata ode mnie starszy i chodził ze mną do liceum [emoji28] ale miał najlepsze opinie na znany lekarz więc na niego padło :)
Myślę, że lekarz to tylko lekarz....chociaż mojej koleżanki mąż i mojej szefowej brat są ginekologami. Często mam z nimi kontakt i nie potrafiłabym do nich siąść na fotel :)
Po receptę lub na kons tak ale na badanie już chyba nie :)

Myślę, że lekarz to tylko lekarz....chociaż mojej koleżanki mąż i mojej szefowej brat są ginekologami i nie potrafiłabym do nich siąść na fotel :)
Po receptę lub na kons tak ale na badanie już chyba nie :)
No właśnie wiem ze lekarz to lekarz - dlatego do niego chodzę :) po prostu nie mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia. Podejrzewam że gdyby był starszy to nie czulabym się dziwnie. Ale jestem z niego zadowolona także nie mogę narzekać.

No właśnie wiem ze lekarz to lekarz - dlatego do niego chodzę :) po prostu nie mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia. Podejrzewam że gdyby był starszy to nie czulabym się dziwnie. Ale jestem z niego zadowolona także nie mogę narzekać.

Ja jak poszłam kiedyś z krwotokiem na IP i zobaczyłam który lekarz mnie zbada to prawie zawały dostałam. Młody przystojny ohhhh ;D a teraz w niedziele będę leżeć tam na oddziale to sobie przynajmniej pooglądam

reklama
Ja jak poszłam kiedyś z krwotokiem na IP i zobaczyłam który lekarz mnie zbada to prawie zawały dostałam. Młody przystojny ohhhh ;D a teraz w niedziele będę leżeć tam na oddziale to sobie przynajmniej pooglądam
U nas w szpitalu to on jest młody i jeszcze jeden który szyl mi pęknięcie po porodzie [emoji14] no i ten drugi bardziej w moim stylu ale ze maz był no i dziecko na brzuchu to nie miałam kiedy się napatrzec [emoji23]

Do góry