Karolina_st
Fanka BB :)
To tak jak ja!No to ja jeszcze młodsza , bo 92r
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja!No to ja jeszcze młodsza , bo 92r
Ja się strulam chyba w święta wielkanocne , albo przezarlam stresowałam sie potem aż do wizyty że coś jest nie tak, ale na szczęście wszystko okNo tez mi sie podobala dzisiejsza biegunka [emoji23][emoji23] gdybym ja tylko znala jej powód [emoji3]
No ja nie chce nagle zaczynać przygody z górami, ja tam wolę tereny płaskie i ewentualnie widok z góry na którą wjade kolejka. Patrzyłam i te kolejki wyjeżdżają na dwie góry maz do 1500n.p.mAle te 2tys to wiesz, są po prostu nie polecane, szczególnie osobom nie chodzacym po górach. Ale też na zasadzie lepiej dmuchać na zimne niż 'o matko 2000,uciekamy bo urodzę'
A ja chce znac powod zeby zjesc to jeszcze raz [emoji23][emoji23][emoji23] moze ogórki kiszoneJa się strulam chyba w święta wielkanocne , albo przezarlam stresowałam sie potem aż do wizyty że coś jest nie tak, ale na szczęście wszystko ok
Spokojnie, oddychaj dużo świeżym, górskim powietrzem i nie stresuj się, na pewno wyjazd będzie udanyNo ja nie chce nagle zaczynać przygody z górami, ja tam wolę tereny płaskie i ewentualnie widok z góry na którą wjade kolejka. Patrzyłam i te kolejki wyjeżdżają na dwie góry maz do 1500n.p.m
Resztę spędzę w rejonie górskim ale na dole ;p
Ja wtedy zjadłam tyle rzeczy że u mnie chyba zadziałał mix do teraz jak sobie przypomnę to obżarstwo to mi ciężej w brzuchuA ja chce znac powod zeby zjesc to jeszcze raz [emoji23][emoji23][emoji23] moze ogórki kiszone
Bez przesady :/
Normalnie Wam napisałam co moja gin powiedziała a nie jest z tych co traktują ciąże jak jajko .
I nie wiem co by powiedziała gdybym jechac musiała ale nie muszę bo to było pod względem wakacji . Wiadomo ze jedna poleci i będzie Ok inna poleci i może nie być ok.
Powiedziała to w kontekście ze lepiej nie.
Np dlatego ,że są inne bakterie , inna flora , lot to ciśnienie itd .
Po co ta bulwersacja od razu ?
Nie porównujmy latania samolotem do codziennych spraw.
Skoro ktoś nie musi lecieć to po co np ryzykować ?
To każdego wybór i sumienie [emoji6]
Tu któraś z Was pisała ,że się obawia ,ja np tez wiec stwierdziłam ,że zapytam .
Wiadomo co lekarz to inna opinia .
A w necie tez jest napisane ,że jak już się wcześniej ciąże poroniło to też lepiej nie.
Haha, nie ide dalej bo jeszcze 0.5m w gore i bedzie widac glowke[emoji6]Ale te 2tys to wiesz, są po prostu nie polecane, szczególnie osobom nie chodzacym po górach. Ale też na zasadzie lepiej dmuchać na zimne niż 'o matko 2000,uciekamy bo urodzę'
A czy wczesniej wszystko było ok ? Chodziła po górach ?
Na mialam taki wysoki wyniki nawet wyższy bo ok 8. Wprowadziłam do diety duzo kiszonek, kwaśnych owoców i po ok 3-4tyg ph spadło do 5 polecam.
Jestem wegetarianka wiec ryzyko moczu zapasowego jest u mnie dosc wysokie