reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

U nas Adaś idzie na prowadzenie, bo starszy syn jest w fazie Pana Kleksa i chce Adasia (i żeby miał na nazwisko Niezgódka [emoji14] ). Tadeusz jednak zbyt mocno kojarzy mi się z Rydzykiem, tak jak Antoni z Macierewiczem [emoji14] Więc takie imiona dla mnie odpadają. Ignaś bezapelacyjnie słodki, synek mojej siostry to Igi :)
Mi się też Ignacy podoba, ale nasza Pani weterynarz tak dała synowi na imię miesiąc temu :D więc nie damy tak samo. U mnie raczej sprawa przesądzona i zostaje Kazko, chyba, że jeszcze jakimś cudem przekształci się w dziewczynkę to będziemy myśleć [emoji23]

reklama
U nas Adaś idzie na prowadzenie, bo starszy syn jest w fazie Pana Kleksa i chce Adasia (i żeby miał na nazwisko Niezgódka :p ). Tadeusz jednak zbyt mocno kojarzy mi się z Rydzykiem, tak jak Antoni z Macierewiczem :p Więc takie imiona dla mnie odpadają. Ignaś bezapelacyjnie słodki, synek mojej siostry to Igi :)

Hahahahaha mówisz jak mój Olek ! Chciałam antosia dla chłopczyka a on zrobił wtedy wielkie oczu i wykrzyczał JAK ANTONI MACIEREWICZ ?! hehehe. Je zapomnę tego ;D

U nas Adaś idzie na prowadzenie, bo starszy syn jest w fazie Pana Kleksa i chce Adasia (i żeby miał na nazwisko Niezgódka :p ). Tadeusz jednak zbyt mocno kojarzy mi się z Rydzykiem, tak jak Antoni z Macierewiczem :p Więc takie imiona dla mnie odpadają. Ignaś bezapelacyjnie słodki, synek mojej siostry to Igi :)

No Igi mi się bardzo podoba ale muszę odpuścić bo przecież nie ma co wojny wprowadzać o imię :-D
U nas też Adam na prowadzenie. Szperam w imionach i może jeszcze jakieś dojdą :-)
O widzisz masz małego pomocnika w wyborze :-D nawet nazwiska hahaha super!

Piękna pogoda sie zapowiada [emoji6] a my dzis musimy zmienic kierunek z placu zabaw na rossman bo zrobilam wczoraj henne na wlosach w kolorze gorzka czekolada siwe zlapalo tak mniej wiecej a na rozjasnianych wczesniej u fryzjera koncach wyszedl mi zielony refleks [emoji43][emoji43][emoji23][emoji23] nie wiem jak to możliwe ta glajza byla zielona ale myslalam ze takie rzeczy tylko na filmach [emoji12]
A wczoraj na placu zabaw użerałam sie z starszymi paniami ktore palily papierosy siedzac na lawkach w zagrodzonym placu zabaw [emoji33] nigdy mi sie to nie zdarzylo predzej bym sie spodziewala nastolatkow niz Pan kolo 70 i jeszcze chcialby dysktuowac o slusznosci palenia w takim miejscu ... rece opadaja
Dzis ja moje zielone wlosy i moj syn podjedziemy w inne miejsce [emoji38]

Ale dużo piszecie, normalnie ciężko nadrobić ;) ja wczoraj byłam na spacerze z przyjaciółką i jej znajomą, z którą kiedyś pracowałam, rozmawiałyamy o ciąży i mnie pyta czy robiłam badania prenatalne, powiedziałam że USG i że wszystko ok, a ona że naszemu znajomemu urodziło się dziecko, które ma zespół Downa... Na badaniach wszystko było spoko i po porodzie lekarze im powiedzieli....
Masakra... Cały czas o tym myślę. Wiadomo każda z nas się martwi żeby wszystko było dobrze, najgorsze że takie sytuacje się zdarzają :(

reklama
Do góry