ranny.ptaszek
Fanka BB :)
I tu będzie problem [emoji23][emoji23]
Haha napisalam to samo Tobie o imieniu [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tu będzie problem [emoji23][emoji23]
Chciałbym żeby to się sprawdziło u mnie, bo ja co prawda karmilam głównie mm ale w 3 tygodnie wyglądałam lepiej niż przed ciążą i wtedy wydawało mi się że to raczej zasługa aktywnego trybu życia w ciąży i zdrowego odżywiania. Baaardzo o to dbalam teraz... Cóż aktywność mała, co do jedzenia to po prostu zawsze na wszystko mam ochotę i wszystko mi smakuje. Dlatego chcę mieć tą możliwość karmienia piersią przetestowania na sobie czy rzeczywiście szybko pi tym schludne bo podejrzewam że będzie z czegoNo widzisz pewnie tez wszystko zalezy co i komu bo wedlug mnie to wlasnie karmienie piersia pozwolilo mi hiper szybko wrocic do wagi z przed ciazy, i to ze brzuch tez szybko wciaga bo macica sie lepiej obkurcza uwazam ze to zasluga karmienia wlasnie. Mnie udalo sie calkowicie wrocic do figury z przed ciazy lacznie z brzuchem nie bylo sladu wiadomo piersi szkoda gadac... teraz podejrzewam bedzie duzo gorzej bo druga ciaza w bardzo krotkim czasie
Moje wspomnienia z cc są trochę inne... Począwszy od cewnikowania, leżenia plackiem przez 12h, okropnego bólu, braku możliwości normalnego podniesienia się z łóżka przez 3 tygodnie, chodzenie zgieta w pół przez tydzień, tego okropnego uczucia przy dotykaniu okolic blizny, świadomości że grzebia mi w otwartym brzuchu , kończąc na wyciaganiu cennika i myciu krocza przez położnaMialam podobna sytuacje przy pierwszym porodzie... opisywalam na fb.. mam po prostu traume do tej pory.... u mnie nie bylo mowy o zadnych znieczuleniach.. po prostu szpital nie praktykuje takich rzeczy... 2.5 dnia sie meczylam ze skurczami regularnymi... wiem co przeszlas..i mega wspolczuje ..ja chcialam umrzec wtedy..serio... a kocham żyć na szczescie teraz cc... szybko i przyjemnie bez bólu
Też pragnę Chłopca :-)
Ja też chcę chłopaka!I ja! Dla dziewczynki nie mamy imienia[emoji6]