Aga10_2018
Fanka BB :)
I ja! Dla dziewczynki nie mamy imienia[emoji6]
Ja do brzucha gadam Ignaś.
Ignacy. Igi.
Siadło mi imię bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja! Dla dziewczynki nie mamy imienia[emoji6]
ja bym wolala naturalnie, oj wolalabym. Ale nikt mi ni pozwoli, bo 2 cc, wywolywac porodu w 38 tygodniu, bo to jest maks do kiedy moge byc w ciazy ze wzgledu na te przeciwciala.
No właśnie rolnik dostaje z krusu 1000zł przez rok za urodzenie dziecka więc to chyba takie macierzyńskieAle czemu rolników? Przecież rolnik płaci krus no nie? Nic nie dostaje na macierzyńskim?
U nas dla dziewczynki 6 propozycji. Dla chłopaka nie było żadnego. Jak na prenatalnych lekarz powiedział przy córce, że według niego dziewczynki z tego nie będzie to stwierdziła, że będzie Kazik. Podchodzilismy sceptycznie, ale już każdy tak mówi do brzucha, więc chyba zostanieJa czekam na poczekalni na korytarzu na wizytę u lekarza ... Ciekawe co tam slychac u bobasa
A tak serio ja dziś też z mężem zaczęłam tematy imienia dla chłopca i dziewczynki, bo jeszcze nie wiemy na 100 % co będę mieć ...
Za dużo tych imion... Nie mam nic konkretnego wybranego a nie chce mówić do bobasa bezosobowo jak nie długo będę znać płeć
Ja też chcę chłopaka!
Dziewczyny czy bierzecie udział w jakiś konkursach dla mam? Kilka lat temu testowałam produkty, i fajnie to wspominam bo miałam i wciąż mam kilka rzeczy dla dziecka z tych konkursów. Teraz nie orientuje się za bardzo w tej kwestii. Może macie jakieś info?