margerrita
Fanka BB :)
nigdy nic nie wygralam w totka 3 co najwyzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie najważniejsze, że nie Brajan [emoji14] a tak serio, to nie jest wysoko w popularności więc dla mnie plus. No i mój dziadek, którego nie poznałam, bo zmarł, jak mama była ze mną w ciąży - miał tak na imię. A wszyscy opowiadają o nim, że był cudownym człowiekiemKazik mały Kazio....oryginalnie w tych czasach ale ładnie nawet [emoji14]
My dla córci mamy,ale dla chłopca nie. Mnie sie Wojtus podoba,ale mojemu chłopinie się widzi bo zła takiego i takiego Wojtka itd..
Zaproponowałam Maciek-też nie bo coś tam.
Zgłupieje z nim
@Mama 2018 oj tam płeć,ważne że dzidziol zdrowy
Łooo mamusiu,jak pięknieDla mnie najważniejsze, że nie Brajan [emoji14] a tak serio, to nie jest wysoko w popularności więc dla mnie plus. No i mój dziadek, którego nie poznałam, bo zmarł, jak mama była ze mną w ciąży - miał tak na imię. A wszyscy opowiadają o nim, że był cudownym człowiekiem
U nas aktualnie tak
Zobacz załącznik 848352
nigdy nic nie wygralam w totka 3 co najwyzej
U nas dla dziewczynki 6 propozycji. Dla chłopaka nie było żadnego. Jak na prenatalnych lekarz powiedział przy córce, że według niego dziewczynki z tego nie będzie to stwierdziła, że będzie Kazik. Podchodzilismy sceptycznie, ale już każdy tak mówi do brzucha, więc chyba zostanie
No ja właśnie nawet na te w pierwszej 20tce czy nawet 30tce nie patrzylam [emoji14]Łooo mamusiu,jak pięknie
Każde imie dla kogoś piekne jest ja chciałabym oryginalne dziecku imie dać,ale zapewne skonczy sie na popularnym
W tych czasach to chyba nie ma imienia niezwykle oryginalnego. Mam kolegę,któremu rodziły się bliźnieta - Melchior i Baltazar,a w przedszkolu oprócz Zoś,Igorów,Michałków itp są tez Cyprianek,Cyrylek,Izydor(ek). Teraz chyba ciężko wygrzebać jakieś mega oryginalne.No ja właśnie nawet na te w pierwszej 20tce czy nawet 30tce nie patrzylam [emoji14]
Znajoma ma syna Joszko nie spotkałam się jeszcze i w statystykach z ministerstwa też go nie ma. Ale jest trochę imion, które rocznie dostaje np dwójka dzieciaków na całą PolskęW tych czasach to chyba nie ma imienia niezwykle oryginalnego. Mam kolegę,któremu rodziły się bliźnieta - Melchior i Baltazar,a w przedszkolu oprócz Zoś,Igorów,Michałków itp są tez Cyprianek,Cyrylek,Izydor(ek). Teraz chyba ciężko wygrzebać jakieś mega oryginalne.