reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Moje Panie,z takie pytanie do Was kieruję:
W poprzednich ciazach i w obecnych jakie były Wasze zachcianki,a na jakie jedzenie Was odrzucalo i co mieszkało/mieszka w brzuszku?
Taką sondę robię,zanotuje i zobaczę czy stare jedzeniowe przesądy są nadal aktualne:)
Dla chętnych:)

reklama
Ja chyba nie mialam jakichś super dziwnych zachcianek. W 5tc przy synu rzucilam sie na pomarańcze, a przy corce na rozowe grejfruty. Teraz ani jedno, ani drugie mnie nie ciagnie, za to mialam chec na awokado - ale plci jeszcze nie znam.

W poprzednich ciazach i w obecnych jakie były Wasze zachcianki,a na jakie jedzenie Was odrzucalo i co mieszkało/mieszka w brzuszku?
Taką sondę robię,zanotuje i zobaczę czy stare jedzeniowe przesądy są nadal aktualne:)
Ja mam mega duzy apetyt albo wcale go nie mam. Ostatnio mialam zachcianke na wędzone ryby a teraz na śliwki [emoji173][emoji173]

Przy córce miałam napadowe zachcianki na owoce, lody i Cheetosy serowe.
Teraz dluuuugo było mięso, choxiaz na codzień nie jem go prawie wcale i pomidory - a podobno będzie syn.

Co do jedzenia, to od stycznia nie mogłam patrzeć na jajka. Czy to jajecznicy czy na twardo, miękko. Żołądek przy gardle, obawy ze zaraz zwymiotuje. I uwaga, wczoraj pierwszy raz byłam w stanie zjeść jajecznicę. W końcu! [emoji7] kocham jajecznicę

Ooo tak, jem ciagle pomidory, moglabym bez przerwy
Jeszcze troche,to jak zobaczą mnie w drzwiach biedronki to zaczna koktajlowe chować bo jedna wizyta to jakieś 1,5 kg i tylko to wcinam
Co do jedzenia, to od stycznia nie mogłam patrzeć na jajka. Czy to jajecznicy czy na twardo, miękko. Żołądek przy gardle, obawy ze zaraz zwymiotuje. I uwaga, wczoraj pierwszy raz byłam w stanie zjeść jajecznicę. W końcu! [emoji7] kocham jajecznicę
A wiecie dziewczyny co u Was ma byc? :D

reklama
Do góry