reklama
Ooo tak, jem ciagle pomidory, moglabym bez przerwy
Ja przed ciaza głównie pomidory, warzywa, mięso, jaja, zero owoców. Czułam się wtedy wspaniale. Na low-carbie można jeść 1-2 posiłki dziennie i nie chodzi się głodnym. Wszystko co miało dużo węglowodanów eliminowałam, bo tyłam i zle się czułam. Zaszłam no i cóż... zaczelam jeść same ciasta, słodycze i owoce. A pomidory, jajka, warzywa odrzucone [emoji23] całkiem na odwrót. Teraz powoli wracam do jajek, pomidorów itd [emoji16]
sandralevv93
Fanka BB :)
Czuje ze chlopak ale nie wiem. W czwartek sie dowiemJeszcze troche,to jak zobaczą mnie w drzwiach biedronki to zaczna koktajlowe chować bo jedna wizyta to jakieś 1,5 kg i tylko to wcinam
A wiecie dziewczyny co u Was ma byc?
sandralevv93
Ja jem podobnie jak przed ciaza [emoji4]Ja przed ciaza głównie pomidory, warzywa, mięso, jaja, zero owoców. Czułam się wtedy wspaniale. Na low-carbie można jeść 1-2 posiłki dziennie i nie chodzi się głodnym. Wszystko co miało dużo węglowodanów eliminowałam, bo tyłam i zle się czułam. Zaszłam no i cóż... zaczelam jeść same ciasta, słodycze i owoce. A pomidory, jajka, warzywa odrzucone [emoji23] całkiem na odwrót. Teraz powoli wracam do jajek, pomidorów itd [emoji16]
Emol
Dobry chinczyka jadłam w radości przy PKP radość. (obok wcześniejszego budynku pizzy z radości) to jest w takim szeregowcu. Chyba na ul. Panny wodnej.Ooo powiedz Ty mi gdzie chinolka jadasz? Ja w Wawie to może tylko z raz jadłam na Grochowskiej, naprzeciwko Wspólnej Drogi (nazwy nie pamiętam). Tak to w CH Promenada jest Silver Dragon to też dobre jedzonko tam dają za rozsądną cenę
Emol
Co do odkładają bambusowych. W necie np. Strona minkyitkaninki ma materiał bambusowy i chyba muslinowy na mb. Wychodzi to korzystniej. Naogladalm się tkanin przy szyciu kolderek dziecięcych. I my będziemy chyba taki kupować 1,5x1,5 m i chyba wychodzi to ok 70-80 zł a są piękne teraz kolory
My używamy proszek jelp i jest ok. Ale i my i syna przerzucam na płyn jak się proszki skończą bo ostatnio coś mi ich nie wyplukuje dobrze pralka. :/ a ma dopiero 1 rok więc powinno działać.
My używamy proszek jelp i jest ok. Ale i my i syna przerzucam na płyn jak się proszki skończą bo ostatnio coś mi ich nie wyplukuje dobrze pralka. :/ a ma dopiero 1 rok więc powinno działać.
Emol
Bo nikt o tym nie mówi. Moja mama też nie odciagala skórki i jak poszła z bratem na usg bioderek to lekarz ja opieprzyl a potem tak pociągnął to podobno krew poleciała. Ale potem już problemów nie było.Napisz coś więcej. U nas niby zakażenia nigdy nie było, ale wcale dobrze nie jest. A oczywiście stosowałam się do nowoczesnej szkoły, żeby nie odciągać. Chodziliśmy do chirurga, stosowaliśmy steryd, udało się całkowicie odciągnąć, ale tak naprawdę teraz znowu jest ciasny.
Chłopcom trzeba od początku przynajmniej raz dziennie oddciagnac skórkę z zoledzia.
NaturalnaMama
O mamo, czarna magia dla mnie, matki dziewczynki. Obsługa faceta brzmi bardziej skomplikowanie [emoji14]Bo nikt o tym nie mówi. Moja mama też nie odciagala skórki i jak poszła z bratem na usg bioderek to lekarz ja opieprzyl a potem tak pociągnął to podobno krew poleciała. Ale potem już problemów nie było.
Chłopcom trzeba od początku przynajmniej raz dziennie oddciagnac skórkę z zoledzia.
Szalona 29
Moderatorka
Jej ale Ci zazdroszczę ! U mnie wszystkie bliskie koleżanki sa na innej planecie, bardzo mi brakuje żeby z kimś pogadać o wyjazdach nawet nie ma co mowic, chcemy jechac cala ekipa na majowke ale nikt nie kuma ze malego nie wezmiemy ze soba bo to nie to towarzystwo z ktorym mozna zabrac dziecko, mozemy na jedna noc wszyscy kreca nosem ...
Co do wyjazdów ja.jezdze z kolezanka co ma syna 2 letniego.. ja mam 3 latka i rocznego, a teraz obie w ciazy jestesmy..i midzy dziecmi 2 tyg roznicy bedzie
Albo druga rodzinka..sasiedzi
co maja 2 latka i roczne
reklama
Emol
Margonelka u mnie i w 1 i teraz rzadzi pasztet (ten zielony z firmy Profi tylko) i ser zolty z sałatą, ogórkiem i pomidorem. Może jak będzie sezon na owoce to coś się zmieni już czekam na truskawki aby zaprozic 5 litrów jak w tamtym roku. Zostało mi 1 litr ale będę robić kisiel truskawkowy