reklama
Margonelka
Fanka BB :)
Najważniejsze,ze jest dobrze,a plci się kiedyś doczekamy. W ostatecznosci za 4-5 miesiecyUff. Wyniki z krwi za dwa tygodnie. Ale przezierność karkowa 1,6. Także mam nadzieję że będzie dobrze. U mnie wiek z USG to 13+2 a z owulacji wychodzi maks 12+3, jak nie mniej bo na pierwszym USG wychodziło ze jeszcze młodszą ciąża jest. Płci nie znam, zdjec nie mam. Badanie trwało 3minuty, ale fakt że Ktosik współpracuje ładnie sue ułożył od razu. W pierwszej ciąży to badanie trwalo 30minut i musiałam wstać i pochodzić, taki uparty był Rycerz
Kurde,wszystko się teraz łapie. Może antybiotyk pomoże i będzie okNo i mam jakieś gronkowce, ale chyba niedużo. Wynik jest niepełny, pełny będzie za kilka dni. Jutro idę do gina.
Ale jestem wkurzona na ten szpital, że mi tam nie zrobili wymazu.
A mają jakiś sklep internetowy? Bo tutaj nic nie mogę zobaczyć.
Dziewczyny,polecacie jakis konkretny płyn/proszek do prania dla dzieciowych ubranek? Widzę czasem jakąś promocję,ale nie wiem czy to dobre jest akurat,a te dostane ubranka i tak przed głównym praniem trzeba uprac
monami
Obserwujecie może jakieś kobietki w ciazy na instagramie?
Ja tylko mamaginekolog i obserwowałam dooris_f ale ona już urodziła
Aga10_2018
Obserwujecie może jakieś kobietki w ciazy na instagramie?
Ja nie jestem na instsgramie :-/
Aga10_2018
Najważniejsze,ze jest dobrze,a plci się kiedyś doczekamy. W ostatecznosci za 4-5 miesiecy
Kurde,wszystko się teraz łapie. Może antybiotyk pomoże i będzie ok
A mają jakiś sklep internetowy? Bo tutaj nic nie mogę zobaczyć.
Dziewczyny,polecacie jakis konkretny płyn/proszek do prania dla dzieciowych ubranek? Widzę czasem jakąś promocję,ale nie wiem czy to dobre jest akurat,a te dostane ubranka i tak przed głównym praniem trzeba uprac
Właśnie nie mają. :/ trzeba na miejscu i podobni bardzo fajne gatunkowo i cenowo super. Także bardziej dla stacjonarnych Mam albo wizytujących
Margonelka
Ja dla mymyginekolog specjalnie insta zalozylam,ale tylko obserwuję i czytam. Innych w sumie nie znamJa tylko mamaginekolog i obserwowałam dooris_f ale ona już urodziła
Margonelka
Szkoda bo to aż Warszawa:/Właśnie nie mają. :/ trzeba na miejscu i podobni bardzo fajne gatunkowo i cenowo super. Także bardziej dla stacjonarnych Mam albo wizytujących
aspekt
Aaaa, weźcie mi powiedzcie, żebym nie googlala tego gronkowca. Byle do jutra - byle do jutra - byle do jutra.
No ja mam ciągle te krwawienia i gin mówi, że to jest idealna pożywka dla bakterii. Do tego w szpitalu były wspólne toalety na kilkadziesiąt kobiet, więc...Kurde,wszystko się teraz łapie. Może antybiotyk pomoże i będzie ok
Proszków nie stosuję od dawna, bo mnie pył denerwuje. Mam doświadczenie tylko z płynem Lovela. Całkiem dobrze dopiera, zapach neutralny. W cenie regularnej jest drogi, ale często jest promocja w marketach, w tym w Biedronce. Nie mam porównania z innymi.Dziewczyny,polecacie jakis konkretny płyn/proszek do prania dla dzieciowych ubranek? Widzę czasem jakąś promocję,ale nie wiem czy to dobre jest akurat,a te dostane ubranka i tak przed głównym praniem trzeba uprac
Aga10_2018
Szkoda bo to aż Warszawa:/
Ale jak znajdziesz krąg lokalnych Mam u siebie, na pewno się znajdą i u Ciebie takie miejsca... ja się dowiedziałam od koleżanek i podsyłam Mamom tu. Bo ceny inne niż w Smyku.
Wydać wolę na wózek porządny albo dobry fotelik.
reklama
Aga10_2018
Dzisiaj grzesze. Idę na chińczyka. Tak mi się chce. Będzie ryż sojowy i sos orzechowy a mięso wybiorę. Od dwóch dni myślę. Myślę. Myślę, że bardzo chce iść zjeść chińczyka echhhh