Ufff weekend mnie nie było i ledwo Was dogoniłam. Teraz pewnie będę odkopywac stare skończone tematy, ale trudno też się wypowiem
Mnie odkąd mineły mdłości i wymioty to normalnie nigdy nie mam dość [emoji14] Jak za długo nie dochodzi do zbliżenia, bo np się nie widzimy to mam sny erotyczne hihihi
Zobaczymy do kiedy to potrwa. Chwilowo jestem chodzącym wulkanem energii
Ja to teraz jem wszystko to na co mam ochotę. Przechodziłam już przez kiszoną kapustę, tajskie jedzenie, pizze, naleśniki no generalnie nie ma czegoś takiego na co nie miałabym ochoty. Był temat o lodach...jadam też oczywiście. Wszystko jest dla ludzi. Tak samo z łososiem. Też pieczonego jadłam i nie uważam, że miałby mi zaszkodzic. Nie wolno dać się zwariować
Moje paznokcie bez malowania byłyby w strasznym stanie. O hybrydach to nawet czytałam, że mogą wywołaś czerniaka pod paznokciami jak się za często stosuje. Wpływ UV i tych lakierów wyjdzie pewnie tak naprawdę za parę lat.
Też przy bólu głowy warto kontrolowac. Mnie ostatnio jak bolała miałam 93/64. Także kiepskawo.
U mnie chwilowo 1kg na plusie i brzuszek już zaczyna rosnąc, chociaż chwilowo czuję się jakbym sie spasła
Każdy szykuje figurę na lato, a ja w tym roku odwrotnie [emoji14]
Teraz to na YT bo 12h można słuchać odkurzacza albo suszarki i wyciszacie kiedy i jak chcecie