Przeżyłaś wypicie tego okropnego czegoś chyba glukoza ? Okropne co nie ? Ja myślałam że zejdę na korytarzu jak to wypiłam nigdy w życiu mi nie było tak nie dobrze jak po tym ... Obym nigdy więcej nie pila tego ....
Jakos przezylam ale bylo ciezko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeżyłaś wypicie tego okropnego czegoś chyba glukoza ? Okropne co nie ? Ja myślałam że zejdę na korytarzu jak to wypiłam nigdy w życiu mi nie było tak nie dobrze jak po tym ... Obym nigdy więcej nie pila tego ....
Mój też nie miał kolek. Zęby to te na dole pierwsze dwie 1 jeczal w nocy przez sen. Ale te górne niby gorzej dzieci przechodzą a u nas nie. Ładnie śpi w nocy właśnie wczoraj wybiła na górze i nawet nie wiedziałam kiedyżeby przyrócić niektórym wiarę, to powiem, że owszem trafiają się dzieci bez kolek i bez problemów z ząbkowaniem tak, tak moje drogie, o zębach dowiadywałam się ilekroć jakiś już był na wierzchu <3
Bardzo się cieszę. Wpisujcie wszystko co uważacie. Później posegreguje w jakieś kategorieMega fajny wątek jak dla mnie i szczegółowy , też jak coś znajdę oczywiście sensownego to wstawię
Współczuję...Wy o wyprawce a ja właśnie wróciłam od stomatologa .... ogromny stan zapalny przy ósemce ... antybiotyk , policzek jak u chomika a boli tak ze bym sobie najchętniej głowę odcięła ... tragedia
Mnie odkąd mineły mdłości i wymioty to normalnie nigdy nie mam dość Jak za długo nie dochodzi do zbliżenia, bo np się nie widzimy to mam sny erotyczne hihihi Zobaczymy do kiedy to potrwa. Chwilowo jestem chodzącym wulkanem energiiDziewczyny a jak u Was z libido ? Ja nie mam w ogóle ochoty na sex :-(
Ja to teraz jem wszystko to na co mam ochotę. Przechodziłam już przez kiszoną kapustę, tajskie jedzenie, pizze, naleśniki no generalnie nie ma czegoś takiego na co nie miałabym ochoty. Był temat o lodach...jadam też oczywiście. Wszystko jest dla ludzi. Tak samo z łososiem. Też pieczonego jadłam i nie uważam, że miałby mi zaszkodzic. Nie wolno dać się zwariowaćA ja mam teraz wilczy apetyt ... 14 tc obecnie .
a Wy co jecie może coś podpowiecie ? Help
Moje paznokcie bez malowania byłyby w strasznym stanie. O hybrydach to nawet czytałam, że mogą wywołaś czerniaka pod paznokciami jak się za często stosuje. Wpływ UV i tych lakierów wyjdzie pewnie tak naprawdę za parę lat.Ja mam hybrydy, lekarz pozwolil. Mowil ze musialabym sie caly tydzien ta lampa naswietlac zeby "poczuc" jakies szkodliwe skutki
Też przy bólu głowy warto kontrolowac. Mnie ostatnio jak bolała miałam 93/64. Także kiepskawo.Właśnie ! Gdzieś już o tym czytalam , może to faktycznie ciśnienie....
U mnie chwilowo 1kg na plusie i brzuszek już zaczyna rosnąc, chociaż chwilowo czuję się jakbym sie spasła Każdy szykuje figurę na lato, a ja w tym roku odwrotnieDziewczyny jak u Was z wagą? Ja w pierwszym miesiącu schudłam kilogram a teraz na początku 13 tc tylko 0.4 kg przybralam.. Brzuszek się "robi" ale waga mnie trochę martwi :/
Polecę też szumiącego misia, bo poprzednim razem zajechałam dwie suszarki, zanim ktoś to wymyślił
Nam też to nie działało ale w porę pediatra przepisał nam lek który stosował mój mąż na trądzik jak był nastolatkiem. Super wysuszal i następnego dnia nie było kikutaJa właśnie tez przejrzałam i serio mega dużo niepotrzebnych rzeczy... Przynajmniej na start
Jeszcze tak od siebie dodam - od octeniseptu trzymam się z dala. Pielęgnacja kikuta u nas skończyła się u chirurga. Kikut się babral, trzeba było odciąć. Waciki ze spirytusem i suszenie - to mi poleciała położna i chirurg potem też, jak mówił, średnio 10 noworodków w tyg trafia do niego na korektę właśnie po pielęgnacji octeniseptem
Dziewczyny, przeciez w watku z wozkami margeritta pieknie wypisala jaka powinna byc wyprawka.. moze nie widzialyscie