reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

To zakladaj :) i zapraszamy

Tu jak kazda wrzuci liste to misz masz bedzie...na fb kategoriami sie podzieli..i mozna dyskutowac o octenisepcie... osobno o misiu szumisiu... za i przeciw..wady i zalety..bedzie przejzysciej

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak u Was z wagą? Ja w pierwszym miesiącu schudłam kilogram a teraz na początku 13 tc tylko 0.4 kg przybralam.. Brzuszek się "robi" ale waga mnie trochę martwi :/

Ja też schudłam na początku ok 1kg samo z siebie ale mało jadłam bo mnie mdliło . Teraz mi się wyrównało i mam 1-1,5 kg nadwyżki czyli na moje oko przytyłam ok ponad 2 kg...

To się ciesz że tylko brzuszek Ci się robi , a Ty nie tyjesz , takie jest moje zdanie .

Utworzylam wątek wyprawkowy. Więc kto ma ochotę niech wstawia swoje listy, pisze co jest niezbednw wg Niego, co się może przydać i wszystko co polecacie i macie sprawdzone. Mile widziane linki i nazwy firm oczywiście. [emoji166][emoji188][emoji188]

Super że jest taki wątek to bardzo pomocne dla pierwszych mam na bank bo to temat rzeka - dziecko :)

Czesc Dziewczyny ja wlasnie odebralam wyniki i glukoza na czczo 96 po godz.123,5 pp dwoch 138,8 takze znajac mojego lekarza polozy mnie eo szpitala. Co do szumisia my nie kupilismy za to odkurzacz z youtuba dzialal cuda:) w domu corke ubieralam w pajace jak gdzied s jechalismy w body i polspiochy.

Czesc Dziewczyny ja wlasnie odebralam wyniki i glukoza na czczo 96 po godz.123,5 pp dwoch 138,8 takze znajac mojego lekarza polozy mnie eo szpitala. Co do szumisia my nie kupilismy za to odkurzacz z youtuba dzialal cuda:) w domu corke ubieralam w pajace jak gdzied s jechalismy w body i polspiochy.

Yyy to chyba masz za wysoki cukier moja droga o_O

Ja dziś byłam właśnie rano na morfologii , mocz , cukier i cholesterol... Z cukrem też walcze i go kontroluje w lutym miałam bardI wysoki ale obecnie spadł i był w normie , ciekawe co dziś pokażą wyniki . W czwartek idę do lekarza z tymi wynikami . I już czekam żeby zobaczyć dzidziusia :-D:D

Przeżyłaś wypicie tego okropnego czegoś chyba glukoza ? Okropne co nie ? Ja myślałam że zejdę na korytarzu jak to wypiłam nigdy w życiu mi nie było tak nie dobrze jak po tym ... Obym nigdy więcej nie pila tego ....

Ale macie tempo ciężko Was i strony dogonić hihi ;)

Ja zaraz szukam tego wątku o wyprawce i poczytam . Powoli coś też sama próbuje ogarnąć popatrzeć pooglądać... Dziś znajomy mówi że tak na 7 mc radzi nam wszystko mieć na tip top . Raz że jego żona poszła do szpitala wcześniej ok 7,5 mc a dwa bobas się urodził w 8 mcu . I mówi że są bym tego w życiu nie ogarnol hihi :)
Więc mnie zmotywowal żeby coś ruszyć z tematem . Aleeeee nie planuje jeszcze nic kupować , czekam na prenatalne połówkowe 15 maja mam , chce być pewna że wszystko dobrze z bobasem

reklama
Utworzylam wątek wyprawkowy. Więc kto ma ochotę niech wstawia swoje listy, pisze co jest niezbednw wg Niego, co się może przydać i wszystko co polecacie i macie sprawdzone. Mile widziane linki i nazwy firm oczywiście. [emoji166][emoji188][emoji188]

Mega fajny wątek jak dla mnie i szczegółowy , też jak coś znajdę oczywiście sensownego to wstawię ;)

Do góry