reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Wakacje..wakacje :).. zastanawiam sie czy leciec gdzies czy nie... paszporty mamy..najmlodszemu dowod wyrabiam bo na paszport dluuugo sie czeka..kolejka jest dluga do zlozenia dokumentów... ehh wiec moze gdzies w europie.... zastanawoam sie tylko czy nie przerwac l4 ..i na czas wylotu wypisac wniosek urlopowy?

No ja bym nie ryzykowala. Jednak ciaza, roznie moze byc. Wlasnie teraz mialabym byc we wloszech z mezem. Trudno. Bilety przepdaly. Polecimi kiedys jeszcze.

reklama
A usg mam na każdej wizycie z czego się bardzo cieszę :)
Dzisiaj rozgladalam sie jak to cenowo wyglada i prywatna wizyta z usg w Ldzi to 240-300zl duuuzo strasznie. Chyba nie umiem szukac, bo bez przesady co miesiac tyle kasy nie wywale, choc komfort psychiczny i spokoj bardzo by mi sie przydal. Jak ktoras dziewczyna z Lodzi ma namiary na kogos dobrego w rozsadnej cenie to napiszcie please[emoji5]

A skoro już był ten temat dziś odnośnie akcesorii dla dzieci , to macie/ będziecie mieć u Siebie w mieszkaniu /domu pokoiki dla bobasów czy puki co łóżeczko w sypialni razem z Wami bobas , a pokoik jak urośnie 2-3 lata...

A skoro już był ten temat dziś odnośnie akcesorii dla dzieci , to macie/ będziecie mieć u Siebie w mieszkaniu /domu pokoiki dla bobasów czy puki co łóżeczko w sypialni razem z Wami bobas , a pokoik jak urośnie 2-3 lata...
Zdecydowanie u mnie bobas będzie w sypialni tzn będzie tam miał swoje łóżeczko. Jak skończy 2-3 lata wtedy będzie miał swój pokój [emoji5]

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych lodów [emoji16]. Ja właśnie jestem w KFC czasami można zrobić przerwę od diety hihi [emoji14].

Dzisiaj rozgladalam sie jak to cenowo wyglada i prywatna wizyta z usg w Ldzi to 240-300zl duuuzo strasznie. Chyba nie umiem szukac, bo bez przesady co miesiac tyle kasy nie wywale, choc komfort psychiczny i spokoj bardzo by mi sie przydal. Jak ktoras dziewczyna z Lodzi ma namiary na kogos dobrego w rozsadnej cenie to napiszcie please[emoji5]
Ja chodzę narazie do dr Krzysztof Pogoda. Dr. Jest absolutnie znakomity i najlepszy! Dzięki niemu zaszłam w ciążę i narazie jestem w poradni w matce polce u niego ale podobno mogę być tam tylko do 20 tyg, wiec w najbliższy piątek się dowiem gdzie dalej mam się z nim spotykać, bo wcześniej nie wiedział jeszcze gdzie będzie prywatnie przyjmował w ldz. Kilka razy byłam u niego na wizytach w szpitalu w Pabianicach, oczywiście bezpłatnie...nawet prenatalne mi tam robił,bo podobno w matce polce jest gorszy sprzęt, również za darmo( mimo że mógł powiedzieć gdzie mam przyjechać prywatnie i wziąć kasę). Polecam go szczerze. [emoji6]

reklama

To ja myślałam że w Krakowie 200 zł wizyta prywatnie to dużo... Ale w Łodzi jedzczj drożej...ja teraz w kwietniu idę akurat 2 razy bo tak się złożyło ( urlop lekarza ) . Ale jak to mówią na zdrowiu dziecka i moim spokoju nie będę oszczędzać ... Czekałam na tą ciążę

Do góry