Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wynik, ja czekałam prawie 8 tygodni i na koniec jeszcze brałam duphastonu strasznie to było irytujące. U mnie bolesność była w normie, ale za to obfitość wywalona w kosmos co gorsza kolejny okres nie był lepszy. Tak czy siak czułam ulgę, że w końcu jest i wracam na dobre tory. Trzymaj sięU mnie w końcu zawitał okres po łyżeczkowaniu, równy miesiąc po. Bałam się, że będę na niego czekać i czekać, ale chyba nie jest źle pomijając, że boli jak sku*wysyn
Ja również poczułam ulgę, zwłaszcza, że już od 3 dni tak mnie bolało typowo okresowo ale krwawienia zero i się zaczynalam martwić o co chodzi.Dobry wynik, ja czekałam prawie 8 tygodni i na koniec jeszcze brałam duphastonu strasznie to było irytujące. U mnie bolesność była w normie, ale za to obfitość wywalona w kosmos co gorsza kolejny okres nie był lepszy. Tak czy siak czułam ulgę, że w końcu jest i wracam na dobre tory. Trzymaj się
Właśnie siedzę w poczekalniJa również poczułam ulgę, zwłaszcza, że już od 3 dni tak mnie bolało typowo okresowo ale krwawienia zero i się zaczynalam martwić o co chodzi.
A Ty byłaś już na becie?
Pięknie. Wszystkiego dobrego życzę Nudnej i spokojnej ciążyHej dziewczyny mam drugą betę po 48h
Beta 24.09 38
Beta 26.09 130
Przyrost 240%
Jest szansa dla tej ciąży ( w poprzedniej przyrosty były po 40%)
Tylko tsh mi wysokie wyszło 3,3 ale byłam dzisiaj po nie przespanej nocy więc nie powinnam w ogóle go badać
Ja po USG. Rzeczywiście już po owulacji. Pęcherzyk pękł, było trochę płynu w zatoce douglasa i ciałko żółte. Endometrium niecałe 8cm, ale lekarz kazał się nie martwić i że to wystarczy. Więc to na tyle w tym cyklu.
A, właśnie. Progesteron mogę sprawdzić dopiero 10dpo przez wszystkich świętych. Czy to ma wciąż sens?
A wiesz jak? Czytałam coś o migdałach, orzechach itpMoim zdaniem ma.
Endometrium to raczej 8mm ale mówi się że 7mm już jest ok więc spoko. Niemniej jak się bardzo chce można próbować nad tym popracować. Bo w ciąży to najlepiej takie 15-20mm
Czyli znak, że organizm wrócił na swoje tory. U mnie również był okres po równym miesiącu i może nie bolał jakoś mocniej, ale nazwałam go „wściekłym”, bo leciało ze mnie okropnie! Całe szczęście tylko właśnie ten jeden raz po łyżeczkowaniu. Będziecie się starać od razu? Czy jeszcze poczekacie?U mnie w końcu zawitał okres po łyżeczkowaniu, równy miesiąc po. Bałam się, że będę na niego czekać i czekać, ale chyba nie jest źle pomijając, że boli jak sku*wysyn