Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Faktycznie, Ty bez refundacji wiedzialam, ale nie skojarzyłam pisząc. No i wiadomo ze jak bez refundacji to nie zastanawiasz sie nad magiczna liczba 10 komorek pisalas juz wczesniej, ze wszystkie zapladniacie i sobie pomyslalam, ze tez bedziesz zaskoczona tak jak ja dziś. Punkcja u mnie w 13 dc, więc szybko poszło, ale u Ciebie tez juz niebawem. Zobaczymy ile finalnie będziemy mieć pobrane, zapłodnione oraz ile wytrwa do 5 dnia. Czeka nas ekscytujący przyszly tydzieńSuper, że tak szybko punkcja wiesz co, ja nawet nie wiem jak to jest u mnie w klinice, co do zasad refundacji nie będę się wypowiadać, bo z niej nie korzystam i nie wchodziłam szczegóły, ale wydaje mi się, że nie powinnaś płacić za badania o których piszesz, dziwne i jeszcze takie ultimatum postawili, że jak nie to brak kwalifikacji, co klinika to inny poziom szanowania zasad MZ widocznie. Ja chcę zapłodnić wszystkie i zamrozić jutro dopytam o szczegóły, zdaje sobie sprawę, że może być spory odsiew finalnie po punkcji i hodowli jeszcze 2 podglądy na pewno mnie czekają przed punkcją, jutro kolejny.
No i ️️ za jutrzejszy podgląd.