reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Na te testy trzeba uważać, bo była tu kiedyś dziewczyna, która wylała na niego płyn do płukania ust listerine i miała całkiem fajną kreskę 🤡🤣

Zobacz załącznik 1666481
Śmiechy śmiechami ale dla spokojnej głowy (brałam anty w lipcu) zrobiłam teściora paskowego z roska. Akurat kąpałam się z tego samego sklepu w płynie lawendowy . Test sobie leżał na skraju wanny. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie, piękne kreski 😹

W sobotę punkcja, dziś mam wziąć dodatkowo ovitrelle i 2x gonapeptyl. Około 10 pęcherzyków może być do pobrania (jakieś mniejsze podrosły). A przy okazji dziś sie dowiedziałam że w ramach programu mogę zapłodnić 10 komorek, jeśli byłaby nadwyżka, to idą do mrozenia lub na dawstwo. Oczywiście podpisałam papiery, że mroze, bo nad dawstwem się nie zastanawialam. U Ciebie też tak jest w klinice odnośnie nadmiaru komorek? Wiem że co klinika, to każda inaczej interpretuje przepisy. Jestem w programie, a np. wszystkie badania z krwi ja i maz musieliśmy zrobić na własną rękę (amh, antygeny etc). Bez tego nie dostalibyśmy kwalifikacji.
Przecież te jest bezpłatne w programie. Zgłoś to do MZ. Nie powinno być takich praktyk

@Waska0393 przykro mi...

Dzięki dziewczyny nie sądziłam że już coś będzie widać , jestem 4 dni przed @. Na betę pójdę w poniedziałek bo przypomniało mi się że dziś na naszym zadupiu żadny lab nie jest otwarty.

Mam takie pytanie co zrobić , bo mam umówiona drożność na 29.10 okres powinnam dostać 23 więc będzie to 7 DC , z tym że biorę duphaston do 30 dnia cyklu czyli do 28.10 i podejrzewam że przez to nie dostanę go na następny dzień . Czy coś się stanie jak przestanę go brać np w 28 DC czyli 20.10 wtedy myślę że powinien przyjść tak z powinnam się wyrobić na drożność . Ostatnio przy biochemię miałam ładny swój progesteron ,więc wsumie nie wiem dlaczego mam go dalej brać 😔

reklama
Do góry