paola121214
Fanka BB :)
Takchyba przypadkowo mnie zacytowałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takchyba przypadkowo mnie zacytowałaś
Pięknie!Mąż mnie namówił aby dziś rano zrobić , tzn. jak on będzie wstawał do pracy
Śmiechy śmiechami ale dla spokojnej głowy (brałam anty w lipcu) zrobiłam teściora paskowego z roska. Akurat kąpałam się z tego samego sklepu w płynie lawendowy . Test sobie leżał na skraju wanny. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie, piękne kreskiNa te testy trzeba uważać, bo była tu kiedyś dziewczyna, która wylała na niego płyn do płukania ust listerine i miała całkiem fajną kreskę
Zobacz załącznik 1666481
Przecież te jest bezpłatne w programie. Zgłoś to do MZ. Nie powinno być takich praktykW sobotę punkcja, dziś mam wziąć dodatkowo ovitrelle i 2x gonapeptyl. Około 10 pęcherzyków może być do pobrania (jakieś mniejsze podrosły). A przy okazji dziś sie dowiedziałam że w ramach programu mogę zapłodnić 10 komorek, jeśli byłaby nadwyżka, to idą do mrozenia lub na dawstwo. Oczywiście podpisałam papiery, że mroze, bo nad dawstwem się nie zastanawialam. U Ciebie też tak jest w klinice odnośnie nadmiaru komorek? Wiem że co klinika, to każda inaczej interpretuje przepisy. Jestem w programie, a np. wszystkie badania z krwi ja i maz musieliśmy zrobić na własną rękę (amh, antygeny etc). Bez tego nie dostalibyśmy kwalifikacji.
Yaaay, wspaniałe wieści z rana gratulacje i powodzeniaMąż mnie namówił aby dziś rano zrobić , tzn. jak on będzie wstawał do pracy
gratulacje!!Mąż mnie namówił aby dziś rano zrobić , tzn. jak on będzie wstawał do pracy
ja też tak miałam w tym cyklu… lewo się skończył a już czułam kręcenie brzucha i skończyło się dopiero jak skończyła się domniemana owulacja…A mi ktoś powie czemu jestem w 8dc i czuję jak bym miała zaraz okres dostać a ledwo mi się skończył