reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Na te testy trzeba uważać, bo była tu kiedyś dziewczyna, która wylała na niego płyn do płukania ust listerine i miała całkiem fajną kreskę 🤡🤣

Zobacz załącznik 1666481
Śmiechy śmiechami ale dla spokojnej głowy (brałam anty w lipcu) zrobiłam teściora paskowego z roska. Akurat kąpałam się z tego samego sklepu w płynie lawendowy . Test sobie leżał na skraju wanny. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie, piękne kreski 😹

W sobotę punkcja, dziś mam wziąć dodatkowo ovitrelle i 2x gonapeptyl. Około 10 pęcherzyków może być do pobrania (jakieś mniejsze podrosły). A przy okazji dziś sie dowiedziałam że w ramach programu mogę zapłodnić 10 komorek, jeśli byłaby nadwyżka, to idą do mrozenia lub na dawstwo. Oczywiście podpisałam papiery, że mroze, bo nad dawstwem się nie zastanawialam. U Ciebie też tak jest w klinice odnośnie nadmiaru komorek? Wiem że co klinika, to każda inaczej interpretuje przepisy. Jestem w programie, a np. wszystkie badania z krwi ja i maz musieliśmy zrobić na własną rękę (amh, antygeny etc). Bez tego nie dostalibyśmy kwalifikacji.
Przecież te jest bezpłatne w programie. Zgłoś to do MZ. Nie powinno być takich praktyk

@Waska0393 przykro mi...

Dzięki dziewczyny nie sądziłam że już coś będzie widać , jestem 4 dni przed @. Na betę pójdę w poniedziałek bo przypomniało mi się że dziś na naszym zadupiu żadny lab nie jest otwarty.

Mam takie pytanie co zrobić , bo mam umówiona drożność na 29.10 okres powinnam dostać 23 więc będzie to 7 DC , z tym że biorę duphaston do 30 dnia cyklu czyli do 28.10 i podejrzewam że przez to nie dostanę go na następny dzień . Czy coś się stanie jak przestanę go brać np w 28 DC czyli 20.10 wtedy myślę że powinien przyjść tak z powinnam się wyrobić na drożność . Ostatnio przy biochemię miałam ładny swój progesteron ,więc wsumie nie wiem dlaczego mam go dalej brać 😔

reklama
Do góry