reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.
IMG_7314.jpeg

Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.Zobacz załącznik 1665841
Zapisywałaś się na testowanie ?

Ja dziś robiłam przyrost, musiałam niestety zrobic w innym labie więc też nie do końca jest to wiarygodne w porównaniu do soboty. Przyrost tylko 65,2% z 46 na 74,70. Czekam jeszcze na progesteron i się okaże czy spodziewać się krwawienia czy zakonczy się to pozytywnie 😪
Ja bym jeszcze powtórzyła w środę w tym samym co dziś

Ja dziś robiłam przyrost, musiałam niestety zrobic w innym labie więc też nie do końca jest to wiarygodne w porównaniu do soboty. Przyrost tylko 65,2% z 46 na 74,70. Czekam jeszcze na progesteron i się okaże czy spodziewać się krwawienia czy zakonczy się to pozytywnie 😪
ja bym powtórzyła pewnie jutro w tym samym labo co w sobotę , będziesz miała porównanie po 72h . Ja tak robiłam przy wcześniejszym biochemię jak też nie urosło wystarczająco i nie byłam pewna czy to bład labolatorium czy coś jest nie tak , że zrobiłam raz , później po 24 w innym i w kolejny dzień czyli po 72h od tego 1 znowu w tym samym

reklama
Ja bym jeszcze powtórzyła w środę w tym samym co dziś
Jeszcze sobie to tlumacze tak, że nie minęło 48h tylko 45h tak serio no ale to pewnie zadna roznica, wedlug kalkulatorow przyrost jest ok ale sie naczytałam, ze najlepiej zeby bylo powyzej 66%.
Nie wiem czy w ogóle robic teraz czy dac temu spokoj i czekać na rozwój samoistnie.

Do góry