reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Dziewczyny byłam tu krótko, ale byłyście nieocenionym wsparciem i skarbnicą wiedzy. Bardzo Wam dziękuję za ten czas. Życzę Wam abyście i Wy doczekały się tych upragnionych dwóch kresek. Każdy zasługuje na to by spełnić to marzenie. Jeśli pozwolicie do końca miesiąca zostanę na wątku by Wam pokibicować :).

Dostałam wyniki i normalnie jak nie moje tylko jedno H przy DHEAS wszystko inne w normie, ale ostatnio sobie wyniki bardzo wyrównałam ovarinem teraz też biorę, więc może faktycznie tak na mnie magicznie działa. Teraz pytanie skąd cykle 50 dni i każdy kolejny dłuższy wtedy też mi się tak rozjeżdżało zanim poszłam do lekarza i doszło do 100 dni, ale wtedy też w wynikach przy wszystkim miałam H 🙃

reklama
Potwierdzony termin owulacji. Były dwa pęcherzyki. Jeden na pewno nie pękł, a drugi nie wiadomo.
wychodzi na to, że owulacja była ale średniej jakości. Ale nie wiadomo jak ten drugi. m
Można by było powtórzyć. Ja przypuszczalnie robiłam 7dpo, powtórzyłam za 3 dni i z 5,40 był wyższy na 8,20 🫤

Ostatnia edycja:
Do góry