reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Dziewczyny próbuję się przygotować do kolejnego cyklu, który rozpoczął się dzisiaj. W poniedziałek planuję iść zrobić sobie badania. Znalazłam pakiet hormonalny w diagnostyce i zastanawiam się czy te badania wystarczą, czy coś jeszcze mogę sprawdzić?
Póki co sprawdzalam tylko proga i prolaktyna, oraz pakiet tarczycowy i wszystko było ok.

Załączniki

• Screenshot_20241011_134354_Chrome.jpg
    Screenshot_20241011_134354_Chrome.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
A mnie coś chyba bierze, dzisiaj czuję się jakbym miala temperaturę… niby tylko 37.1 i jeszcze lekko biegunka mi doszła ale czuję się średnio… koc i herbatkę poproszę 😭😭😭 też nie mam kiedy się rozkładać… ja tu skreślam dni do testowania hallo!

Dziewczyny próbuję się przygotować do kolejnego cyklu, który rozpoczął się dzisiaj. W poniedziałek planuję iść zrobić sobie badania. Znalazłam pakiet hormonalny w diagnostyce i zastanawiam się czy te badania wystarczą, czy coś jeszcze mogę sprawdzić?
Póki co sprawdzalam tylko proga i prolaktyna, oraz pakiet tarczycowy i wszystko było ok.
Ja dzisiaj robiłam dokładnie ten pakiet plus glukozę, insulinę, ft4, żelazo, ferrytyne i homocysteine, warto też d3 sprawdzić jak nie badałaś

jak mieszkasz w mieście gdzie dojeżdżają to na upacjenta wychodzi taniej z tym kodem Luka25 są te same pakiety, bo to jest to samo co diagnostyka nawet wyniki potem są na stronie diagnostyki

Ja dzisiaj robiłam dokładnie ten pakiet plus glukozę, insulinę, ft4, żelazo, ferrytyne i homocysteine, warto też d3 sprawdzić jak nie badałaś
Czyli dorzucić ten pakiet uzupełniający jeszcze rozumiem. Generalnie ft4, żelazo i ferrytyne badałam dosyć niedawno, też było wszystko.. Także nie wiem czy to sprawdzać podobnie. Chociaż w pakiecie na pewno lepiej się opłaca..

Czyli dorzucić ten pakiet uzupełniający jeszcze rozumiem. Generalnie ft4, żelazo i ferrytyne badałam dosyć niedawno, też było wszystko.. Także nie wiem czy to sprawdzać podobnie. Chociaż w pakiecie na pewno lepiej się opłaca..
ja za ten zestaw zapłaciłam 428 zł, pakiet brałam tylko ten hormonalny

Załączniki

• IMG_9305.jpeg
    IMG_9305.jpeg
    118,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry