reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
@xyza ja za bardzo nic nie widzę, ale trzymam kciuki, żeby na następnym już była widoczna kreska 🤞

I bardzo nie polecam tych testów z rossmanna my mamy teorie mocno naciągną 😅 że oni specjalnie robią tak, żeby na każdym coś tam było widać, żeby ludzie jak najwięcej kupowali, bo mi się jeszcze nie zdarzył taki bez chociaż delikatnie zarysowanej kreski, ale już lepsze są te bez plastiku 🙃
To które kupić?

no rodzinny najlepiej. Zapytać można albo spróbować teleporade jak jest u was
to doprecyzuję moją wątpliwość: chciałabym wiedzieć, czy mogę robić te badania i brać te tabletki w trakcie starań, a jeśli nie, to na jak długo się wstrzymać. Nie wiem czy randomowo wybrany lekarz rodzinny mi to powie (albo czy będzie faktycznie miał wiedzę a powie cokolwiek), dlatego pytam o Wasze doświadczenia.

to doprecyzuję moją wątpliwość: chciałabym wiedzieć, czy mogę robić te badania i brać te tabletki w trakcie starań, a jeśli nie, to na jak długo się wstrzymać. Nie wiem czy randomowo wybrany lekarz rodzinny mi to powie (albo czy będzie faktycznie miał wiedzę a powie cokolwiek), dlatego pytam o Wasze doświadczenia.
A kto Ci przepisał te tabletki ?

Sprawdziłam właśnie i miałam dokładnie 0.87 i następnego dnia rano okres. Fakt, że to było akurat w bezowulacyjnym cyklu u mnie więc nie wiem czy w prawidłowym też byłby tak nisko, ale chyba tak
W tym cyklu nie monitorowałem owulacji, bo trochę zrezygnowana i załamana już tym wszystkim jestem. Czułam tylko ból jajnika jak zawsze lewego i czasami prawy zabolał, a to w sumie się ostatnio nie zdarzało..
Także może faktycznie ten cykl był bezowulacyjny..
Ostatnio na 4 dni przed okresem miałam proga na poziomie 9.38.. Ale wtedy na pewno miałam owulacje, bo potwierdzona u ginekologa.

W tym cyklu nie monitorowałem owulacji, bo trochę zrezygnowana i załamana już tym wszystkim jestem. Czułam tylko ból jajnika jak zawsze lewego i czasami prawy zabolał, a to w sumie się ostatnio nie zdarzało..
Także może faktycznie ten cykl był bezowulacyjny..
Ostatnio na 4 dni przed okresem miałam proga na poziomie 9.38.. Ale wtedy na pewno miałam owulacje, bo potwierdzona u ginekologa.
Jak nie monitorowałaś to nie koniecznie był bezowulacyjny. Po prostu przed okresem spada. Najlepiej zrobić 7dpo

reklama
Do góry