LadyCaro
Fanka BB :)
Ja bym już 10x jajo zniosla xDCześć dziewczyny wiem że byłam dzisiaj zapisana na testowanie, ale mój M mnie namówił żeby ten 1 dzień jeszcze poczekać więc jutro 7 dpt będę testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym już 10x jajo zniosla xDCześć dziewczyny wiem że byłam dzisiaj zapisana na testowanie, ale mój M mnie namówił żeby ten 1 dzień jeszcze poczekać więc jutro 7 dpt będę testować
Uwierz, że ja już prawie znoszę ale on jest tak domyślny, że jak rano, stwierdziłam że nie wytrzymam, nasikałam w kubeczek i wyciągałam test ciążowy to mi krzyknął przez drzwi łazienki żebym tego nie robiła bo obiecałamJa bym już 10x jajo zniosla xD
no to czekamy do jutra, oby była krecha!Uwierz, że ja już prawie znoszę ale on jest tak domyślny, że jak rano, stwierdziłam że nie wytrzymam, nasikałam w kubeczek i wyciągałam test ciążowy to mi krzyknął przez drzwi łazienki żebym tego nie robiła bo obiecałam
Myślę że już jutro to będzie wóz albo przewóz, bez domyślania się. Mam taką nadzieję przynajmniej. Chociaż ostateczną betę mam robić 10 dpt.no to czekamy do jutra, oby była krecha!
Dziękuję, że pytasz. No trzymam się jakoś, nie mam wyjścia, trzeba czekać. Czekalam 4 lata to miesiąc w jedną czy drugą to nic.
to jakbym mojego widziała , nawet jak wstanę po ciuchutku , to i tak jak wracam to od razu mówi co test robiłaś haha tylko u nas zazwyczaj to on mnie namawia żeby robić wcześniej bo sam nie może wytrzymaćUwierz, że ja już prawie znoszę ale on jest tak domyślny, że jak rano, stwierdziłam że nie wytrzymam, nasikałam w kubeczek i wyciągałam test ciążowy to mi krzyknął przez drzwi łazienki żebym tego nie robiła bo obiecałam
Dziękuję! Tak, na szczęście leki działają, a objętość krwawienia i skrzepów też już mniejsza, więc dziś już prawie jak nowonarodzona...Trzymam kciuki, żeby w tym cyklu była z dobrej strony owulka i udało Ci się w towarzystwie Accofilu naturalniea jak się teraz czujesz?Mam nadzieję, że bóle mniejsze już masz
Na starania naturalne mam rozpisaną 1 ampułkę dzień przed owulacją, a od 5 dnia po ½ ampułki co 3 dni. Kontrolna morfologia raz w tygodniu, ginekolog z kliniki zaleciła mi morfologię przed trzecim zastrzykiem i na jej podstawie przesunęła mi ją o jeden dzień. Miałabym jeszcze Encorton, ale z racji tego, że mam nadciśnienie, to immunolog od niego odstąpił. No i później od pozytywnego testu heparyna drobnocząsteczkowa. Accofil na czas ciąży w rozpisce mam do około 9tc te ½ ampułki co 3 dni, a jeśli ilość białych krwinek jest >35tys/uI, to wtedy pominięcie dawki. W przypadku IVF 1 amp. 5 dni przed transferem i od 2 dnia po ½ ampułki co 3 dni z kontrolą morfologii tak jak wyżej.A możesz mi powiedzieć jak bierzesz a accofil ?
Mi zaleciła pół ampułki w 8,11,15 i 20 dc.
Mówi się, że dopóki nie ma @ to jestes w grze :-)To ja już chyba oficjalnie odpadam w tym cyklu. 12dpo i biel wciąż razi. Więc to by było na tyle …