anyżowa
Fanka BB :)
A jak Ty się czujesz? Jakiej wielkości były Twoje pęcherzyki?Na pewno bedzie co ogladac U mnie dzis 5dc i było okolo 10 pęcherzyków na wizycie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Ty się czujesz? Jakiej wielkości były Twoje pęcherzyki?Na pewno bedzie co ogladac U mnie dzis 5dc i było okolo 10 pęcherzyków na wizycie.
Ja się czuję coraz gorzej nie nawidzę zimy już mnie depresja dopada myślę, że wszytko razem jeszcze hormony do tegoCześć dziewczyny. Okres powinien przyjść wczoraj lub dziś, od 2 dni czuje że to już tuż tuż, ale póki co nie ruszyło. A tak czekam żeby już zacząć nowy cykl i nowe szanse jak się czujecie w ostatnich dniach przy tej zmieniającej się pogodzie? Ja jestem baaardzo zmęczona, w sumie nie wiem czy to bardziej kwestia mnóstwa pracy czy pogody czy wszystko razem
witaj robiłaś jakieś badania zarodka po poronieniu ?Cześć dziewczyny jestem pierwszy raz na kreseczkach, poproszę o zapisanie na 26.10
To będzie moja 5 ciąża (mam je do dziecko i w tym roku 2 poronienia do 10 tc)
Dzisiaj jadę na pobranie krwi na zespół antyfosfolipidowy.
Jedną z lekarek mówiła żebym brała acard od dwóch kresek, ale ja wymiotuję po polopirynie a to chyba to samo więc ogólnie to sama nie wiem co mam robić w kolejnej ciąży
A co badalas? Wybacz jeśli już pisałaś, trochę się nadal gubię kto kiedy jakie badania ma robićJa byłam dziś na krwi, po południu wyniki oby były dobre
Spokojnie ja też się gubię bo jednak jest nas dużo fsh, LH, testosteron, glukoza i insulinaA co badalas? Wybacz jeśli już pisałaś, trochę się nadal gubię kto kiedy jakie badania ma robić
Nie robiłam, w pierwszym poronieniu w tym roku to w szpitalu po tabletkach że tak powiem wszystko poleciało do wcwitaj robiłaś jakieś badania zarodka po poronieniu ?
Dla mnie zima jak jest prawdziwą białą zimą to ok, ale to co ostatnio za oknem mnie dobija - ciemno, ponuro, zimno i mokro.Ja się czuję coraz gorzej nie nawidzę zimy już mnie depresja dopada myślę, że wszytko razem jeszcze hormony do tego
To trzymam kciuki i daj znać jak przyjdą wyniki! glukozę i insulinę robiłaś tylko na czczo?Spokojnie ja też się gubię bo jednak jest nas dużo fsh, LH, testosteron, glukoza i insulina
dla mnie zima i śnieg mógł by istnieć tylko w grudniu i święta. A tak to latoDla mnie zima jak jest prawdziwą białą zimą to ok, ale to co ostatnio za oknem mnie dobija - ciemno, ponuro, zimno i mokro.