Ewi12
Fanka BB :)
dziękuje bardzoPięknie ja nadal czekam, ani nie ma okresu a testy negatywne.
A ile jesteś przez okresem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje bardzoPięknie ja nadal czekam, ani nie ma okresu a testy negatywne.
W sumie to jutro powinnam dostać okres byłoby 14 dni po owulacjidziękuje bardzo
A ile jesteś przez okresem?
że tak zapytam na kiedy wypada Ci termin? Pamiętam Cię z marcowych mam 2022, mi niestety nie udało się donosić ciąży. A teraz będę na czerwcowych mamach 2025Mam wyniki!!!!!
18/10 12:30 beta 13
20/10 9:30 beta 50
Progesteron 47
Aaaaaaaaaa!!!!
hej! Przykro mi bardzo z powodu straty …ja tamtej ciąży też nie doniosłam, straciłam ją w 22 tyg., po roku jednak udało mi się zajść w ciążę i mam aktualnie 15 mczna córeczkę.że tak zapytam na kiedy wypada Ci termin? Pamiętam Cię z marcowych mam 2022, mi niestety nie udało się donosić ciąży. A teraz będę na czerwcowych mamach 2025
bardzo mi przykro trzymam kciuki za tą ciążę i super ze udało się później zajść w ciążę. Mi dopiero teraz po 3 latach od poronienia, mam nadzieje ze donoszę.hej! Przykro mi bardzo z powodu straty …ja tamtej ciąży też nie doniosłam, straciłam ją w 22 tyg., po roku jednak udało mi się zajść w ciążę i mam aktualnie 15 mczna córeczkę.
Teraz według apki licząc od ost miesiączki mam termin na 2/3.07 do lekarza umówiłam się na 8.11 i zobaczymy jak mi obliczy
no to jeszcze nic straconego mi kiedyś test wyszedł dopiero w dzień okresu a wcześniej biel aż raziło. Trzymam kciukiW sumie to jutro powinnam dostać okres byłoby 14 dni po owulacji
ale ten wykres nawet nie wygląda jakoś źle. Mnie się nie udało nawet porządnego Piku złapać, raczej cykl bezowulacyjny. Daj znać co lekarz na monitoringu zobaczyłPowiem Wam, że u mnie chyba lipa z owulacja. W poniedziałek pęcherzyk 16 mm, w czwartek rano pik i ogólnie dużo objawów wskazujących na zbliżającą się owulację. Temperatura też coś tam spadła, trochę wzrosła i tyle. Nie było skoku temp. Dzisiaj temp. Nawet niższa niż wczoraj.. no nic. Jutro na usg się dowiem czy coś się wydarzyło, czy jednak nic
musimy mimo wszystko być dobrej myśli pomimo naszej historii. Kobiety na tym forum to mega wojowniczki, jesteśmy na prawdę bardzo silne i dużo potrafimy unieśćbardzo mi przykro trzymam kciuki za tą ciążę i super ze udało się później zajść w ciążę. Mi dopiero teraz po 3 latach od poronienia, mam nadzieje ze donoszę.
dziękuję i wzajemniemusimy mimo wszystko być dobrej myśli pomimo naszej historii. Kobiety na tym forum to mega wojowniczki, jesteśmy na prawdę bardzo silne i dużo potrafimy unieść
Życzę z całego serca spokojnych 9 mcy