MyszkaMiki30
Fanka BB :)
nasienie będą odpowiednio przygotowywać przed podaniem do macicyGenetyka tak. W jaki sposób podkręcą ruch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nasienie będą odpowiednio przygotowywać przed podaniem do macicyGenetyka tak. W jaki sposób podkręcą ruch?
a ile się staracie?Genetyka tak. W jaki sposób podkręcą ruch?
12 miesiąc teraz. Androlog przepisał Clostillbegyt na poprawę produkcji jakości nasienia. Jednak czytam opinie w internecie i są w głównej mierze negatywne. Boję się, że namiesza i przyniesie odwrotny efekt leczenia. Spotkałyście się z pozytywnym zakończeniem kuracji CLO?a ile się staracie?
hej a ile masz lat i od jakiego czasu jesteś mamą?Przycupnę tu sobie i poczytam i może nabiorę natchnienia, bo póki co to jestem w fazie "zastanawiania" się czy drugi bobas to dobry pomysł. Ostatnia ciąża, pomimo mojego wieku weszła praktycznie od ręki, ale teraz jednak lat przybyło więc różnie może być...
O hej jesteśmy razem na majówkach 2021Przycupnę tu sobie i poczytam i może nabiorę natchnienia, bo póki co to jestem w fazie "zastanawiania" się czy drugi bobas to dobry pomysł. Ostatnia ciąża, pomimo mojego wieku weszła praktycznie od ręki, ale teraz jednak lat przybyło więc różnie może być...
niestety i testy i temperatura mogą zawodzić, więc dobrze że idziesz na usg. To nie pozostawi wątpliwościPowiem Wam, że u mnie chyba lipa z owulacja. W poniedziałek pęcherzyk 16 mm, w czwartek rano pik i ogólnie dużo objawów wskazujących na zbliżającą się owulację. Temperatura też coś tam spadła, trochę wzrosła i tyle. Nie było skoku temp. Dzisiaj temp. Nawet niższa niż wczoraj.. no nic. Jutro na usg się dowiem czy coś się wydarzyło, czy jednak nic
wiem wiem, to mój pierwszy cykl z monitoringiem, ale chyba i lekarz nie pokładał w nim nadziei, bo pomimo wizyty w poniedziałek i widocznego pęcherzyka dominującego (sam się zdziwił, że wogóle się pojawił, bo to był już 21 dc, a na poprzednich wizytach było pusto) to zaraz po usg omówił ze mną stymulację kolejnego cyklu, bo te co mam są zdecydowanie za długie itp. Tak więc czekam do jutra i zobaczymy co tam się zadziało i czy wogóle coś się wydarzyłoniestety i testy i temperatura mogą zawodzić, więc dobrze że idziesz na usg. To nie pozostawi wątpliwości
Pięknie ja nadal czekam, ani nie ma okresu a testy negatywne.Mam wyniki!!!!!
18/10 12:30 beta 13
20/10 9:30 beta 50
Progesteron 47
Aaaaaaaaaa!!!!