reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
a no czasami i tak jest 😂 trochę liczyłam, że nas też ominie ta cała stymulacja itp. I magicznie organizm uzna, że to czas na ciążę, ale coś czuję, że jednak tym razem aż tak mi na rękę nie pójdzie. Ale okaże się. Cykl jeszcze się nie zakończył 🙈 o 15:30 mam usg i się dowiemy czy jest jakaś nadzieja, czy owulacja nie doszła do skutku
ja już po usg. Pęcherzyk niestety nie pękł, a wręcz lekarz stwierdził na mała torbiel krwotoczną. Tak więc czekam na kolejny cykl i stymulację

Załączniki

• IMG_7422.jpeg
    IMG_7422.jpeg
    217,3 KB · Wyświetleń: 67
ja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,

a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem

ja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,

a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem
Ja piłam przez dwie ciąże normalnie , miałam na nie ochotę

reklama
Ja ograniczyłam kawę w ciąży bo mnie od niej odrzucało 😂 a i tak skończyło się niefajnie, więc kawy sobie nie żałuję- dowiem się zapewne jeśli nie służy 🤪

Do góry