amusedxxx
Fanka BB :)
ja nie zliczę ile razy miałam takie sny albo, że byłam w ciąży i zazwyczaj budziłam się jak zaczynałam rodzicŚniło mi się, że robiłam testy w nocy i wszystkie były pozytywne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie zliczę ile razy miałam takie sny albo, że byłam w ciąży i zazwyczaj budziłam się jak zaczynałam rodzicŚniło mi się, że robiłam testy w nocy i wszystkie były pozytywne
Ooooo takich to ja też miałam od groma…. Różne rodzaje nawet ból czułam. Ale za każdym takim snem czuję taki smutek, że to senja nie zliczę ile razy miałam takie sny albo, że byłam w ciąży i zazwyczaj budziłam się jak zaczynałam rodzic
jeeej trzymam mocno kciukiJestem zapisana dopiero na czwartek, ale melduję, że póki co jestem w ciąży oby tylko tym razem na dłużej niż ostatnio…
dziękujęjeeej trzymam mocno kciuki
gratulacje! Trzymam kciuki! Kreska podobna do mojejJestem zapisana dopiero na czwartek, ale melduję, że póki co jestem w ciąży oby tylko tym razem na dłużej niż ostatnio…
gratulacjeJestem zapisana dopiero na czwartek, ale melduję, że póki co jestem w ciąży oby tylko tym razem na dłużej niż ostatnio…
Gratulacje Teraz musi być już dobrze ️️Jestem zapisana dopiero na czwartek, ale melduję, że póki co jestem w ciąży oby tylko tym razem na dłużej niż ostatnio…
Gratulacje! Wybombiaj na mamusie i wracaj dopiero po rodzeństwo trzymam za Was mocno kciukiJestem zapisana dopiero na czwartek, ale melduję, że póki co jestem w ciąży oby tylko tym razem na dłużej niż ostatnio…