reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Informuję, że prąd podczas USG mnie nie poraził 🤣 Jest jeden obiecujący pęcherzyk na prawym jajniku 2,10cm. Podano mi zastrzyk i weekend będzie działane. Fajnie się składa, bo akurat dzisiaj wracamy do mieszkania po 2- miesięcznym remoncie 😁

EDIT: ponadto, pisałam że nie czuję ani bólu jajnika ani nie mam śluzu, to dzisiaj miałam zaskoczenie, bo śluz był widoczny na usg 🤷🏻‍♀️

Informuję, że prąd podczas USG mnie nie poraził 🤣 Jest jeden obiecujący pęcherzyk na prawym jajniku 2,10cm. Podano mi zastrzyk i weekend będzie działane. Fajnie się składa, bo akurat dzisiaj wracamy do mieszkania po 2- miesięcznym remoncie 😁

EDIT: ponadto, pisałam że nie czuję ani bólu jajnika ani nie mam śluzu, to dzisiaj miałam zaskoczenie, bo śluz był widoczny na usg 🤷🏻‍♀️
też raz tak miałam z tym śluzem 🤷🏼‍♀️ wydaje mi się, że on po prostu nie zawsze jest widoczny na zewnątrz

powiem ci że jak na taką betę to bardzo ładnie się ten pink wybarwił , ja ostatnio przy becie 40 miałam mniej wybarwionego pinka ,albo bardzo podobnie
w poprzedniej ciąży wyszedł mi bledszy a miałam 19 betę… w szoku jestem, że wyłapał tak szybko… istnieje też szansa, że beta spada…
No nic w nd się okaże. Nie mniej coś się dzieje pytanie w którą stronę 🙈

w poprzedniej ciąży wyszedł mi bledszy a miałam 19 betę… w szoku jestem, że wyłapał tak szybko… istnieje też szansa, że beta spada…
o to fajnie że masz możliwość zrobić w niedzielę , ja u siebie jak szukałam to pozamykane 😔 nawet tak nie myśl że spada , będzie dobrze i czekam na informacje 🤞🥰

reklama
nie wiem od czego to zależy że te testy tak różnie się wybarwiają 😅

Do góry