StopKlatka
Fanka BB :)
Będzie dziewczynkaJakoś bardziej wierze Panu co byłam prywatnie , miał lepszy sprzęt niż ta pani ma , i trzymam kciuki za dziewczynkę bo już wszystko kupione w kolorze różowym![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dziewczynkaJakoś bardziej wierze Panu co byłam prywatnie , miał lepszy sprzęt niż ta pani ma , i trzymam kciuki za dziewczynkę bo już wszystko kupione w kolorze różowym![]()
Imię już dawno wybrane LenkaBędzie dziewczynkajeśli bardzo chcesz być pewna idź prywatnie na usg do innego lekarza
♡ a imię już wybrane ?
![]()
Napewno dziewczynkaImię już dawno wybrane Lenkaposzłabym tylko płacić drugi raz 200 zł żeby powiedział ,to samo to troszkę bez sensu lepiej dziecku coś kupić
na prenetralnych w szpitalu w 13 tygodniu lekarz mówił ,że na 80% dziewczynka
Nie nawet nie wiedziałam ,że takie badanie jest , to moja pierwsza ciąża , i chodzę na badania na które mnie lekarz skierujeNapewno dziewczynkaa połówkowego badania nie miałaś?
![]()
Rozumiem, to widzisz ten lekarz nie doinformowany, bo są 3 prenatalne obowiazkowe badania... Możesz poczytać SobieNie nawet nie wiedziałam ,że takie badanie jest , to moja pierwsza ciąża , i chodzę na badania na które mnie lekarz skieruje
skierowanie dostałam tylko na jedno te badanie w pierwszym trymestrze , później temat ucichłProszę![]()
Współczuję lekarzaD
skierowanie dostałam tylko na jedno te badanie w pierwszym trymestrze , później temat ucichł
Wspomnę na pewno , jakbym wiedziała to na pewno bym zrobiła te badanieWspółczuję lekarza...szkoda bo pewnie więcej rzeczy byś się dowiedziala od innego lekarza.
Zostało Ci ostatnie jeśli będziesz na wizycie wspomnij jej, ciekawe jak się do tego odniesie
![]()
Nie watpieWspomnę na pewno , jakbym wiedziała to na pewno bym zrobiła te badanie