hej
witam sobotnio
siadlam na chwile bo wymiekam. Gora posprzatana, dol prawie. Zostala kuchnia i lazienka ale nie wiem czy dam rade bo juz jestem zmeczona a na 16 idziemy do mojej siostry i musze jeszcze buleczki czosnkowe zrobic i jak R nie zdazy to kaszanke z warzywami. Dobrze ze mieso marynuje sie od wczoraj to dzis mam mniej. Czesc jedzonko robi moja mama a czesc siostra wiec sie rozlozylo na role :-)
tylko pogoda cos sie psuje. Niby jest cieplo ale powiewa i jest pochmurno, jakby deszcz wisial w powietrzu
Majeczka ja wyrazilam swoje zdanie bo jak byla rozmowa mnie nie bylp. A te 4h przy kopmie ma obowiazek Ci zapewnic pracodawca bo to wynika z kodeksu praca. Reszte godzin powinien Ci tak zorganizowac zebys przy komie nie siedziala. To wzgledu bezpieczensta. Niby teraz sprzet nie emituje takich szkodliwych fal jak te stary duze monitory ale i tak wiecej godzin w ciazy jest niezalecane bo pozycja ciala jest wymuszona na wiele godzin.
Co do emisji promieniowania to zalezy na jakim sprzecie pracujesz. U nas wiele osob (mamy ponad 100 pracownikow) ma juz monitory LCD ktore nie sa tak szkodliwe ale te stare sa. My jak sie ustawiamy biurkami w pokojach to babka od BHP sprawdza czy monitor nie stoi tak ze jest skierowany na osobe i to z malej odleglosci bo na to sa ogranczenia.
Ale tak jak pisalam i reszta tez. To decyzje indywidualnych osob, Twoja i innych sprawa. My tylko przedstawiamy swoj poglad, piszemy jakie sa za i przeciw a kazda z nas robi to co uwaza sluszne dla siebie.
Ja ze wzgledu na siebie i maluszka wole nie narazac sie na niepotrzebny stres czy inne zagrozenia.
Ty robisz jak uwazasz.
co do meczu to szkoda, tak liczylam ze wygraja. Kuba w salonie w trakcie z pilka ganial
Mina ja sobie to latwiej licze. Termin mam 2 pazdziernika wiec drugie kazdego miesiaca zaczynal nowy miesiac wiec od 3 czerca jestem juz w 6
MAmba to pochwal sie efektem prac, ten obraz ze slubu mnie zaintrygowal. Ktos Wam na zamowienie fototapete robil??
Nikola ja sie na karnym i jak szczesny dostal kartke smialam ze dobrze ze to nie koniec ciazy bo ze stredu moglam urodzic
Azorek dobra jestes, ale sie usmialam
dobra zmykam bo czas ucieka
do milego