marand
pełna szczęścia
Polcia - i właśnie o to mi chodziło co teraz piszesz, bo każdy ma inną sytuację i musi brać pod uwagę inne aspekty, a widzę że dziewczyny (bez obrazy) próbują na siłę przekonać że siedzenie w pracy nie jest dobre lepiej iść na zwolnienie, ja podjęłam swoją decyzję choć była dla mnie trudna to musiałam ją podjąć i teraz próbuję ten czas wykorzystać na maksa ale siebie i dzidzi, ale czy to była słuszna decyzja to się okaże w praniu, tak samo chciałabym zostać z maluchem jak najdłużej ale po macierzyńskim będę musiała wrócić do pracy (o ile będę miała do czego) bo finansowo nie wyrobimy
Zapominajka - w takim razie życzę abyś się w końcu odnalazła i rana szybko się zagoiła i mam nadzieję że los wynagrodzi Ci to w dwójnasób, serdeczne pozdrowienia i zapraszamy do zaglądania do nas w miarę możliwości
Zapominajka - w takim razie życzę abyś się w końcu odnalazła i rana szybko się zagoiła i mam nadzieję że los wynagrodzi Ci to w dwójnasób, serdeczne pozdrowienia i zapraszamy do zaglądania do nas w miarę możliwości
Ostatnia edycja: