reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

tak dokłądnie przepis jest z tej strony,ciesze sie ze ktoś sie dał przekonać do eton mess bo to niebo w gębie:-D

To ja już wiem co jutro będzie u nas na deser :-) Dlaczego ja to przegapiłam ?? Z bezami, truskawkami, śmietanką ajjjj jakbym miała składniki już bym jadła :zawstydzona/y::-D

reklama
Witajcie.
Mimi są teraz pudry z środkiem znieczulającym ,p/świądowym ,-moja młodsza była tak wysypana ,że tubka pudru była na 2 smarowania ,-ale się nie drapała.
Piszecie o jedzeniu-ja mogę pomarzyć o słodkościach -bo bym się nie zmieściła w stroju ,a wyjazd nad morze tuż tuż.
Maleństwo powodzenia na dzisiejszym badaniu.
ja wczoraj odbierałam ciotkę z zagranicy ,a w piątę jadę na 3 dni do teściów,dziś jeszcze młode mają ostatni basen.
Miłego dnia

witam się z Wami w tę pochmurną środę.. pierwsza partia truskawek zjedzona - noszę je do pracy nawet :zawstydzona/y:
Polcia - koniecznie musze je zrobić, wygląda bosko, a mam spory zapas truskawek od rodziców z działeczki :tak: co do testów - na pewno dasz rade, nie taki diabeł straszny jak go malują, chociaż ja prawko zdawałam ok 9lat temu..
Mimi - kciuki za bezbolesne przejście ospy
maleństwo - bedzie dobrze, skoro lekarz mówi, żeby sie nie martwić, czekaj spokojnie na wizytę i zdaj nam relacje
tez mam mega ochote na pieczarkową - to przez Wasze wywody :tak: a jadłam ją 3 dni temu, cóż.. trzeba zrobić jeszcze raz, tylko dziś pieczarku kupię, bo jutro sklepy pozamykane :szok:

Witam dziewczyny:-)
My się właśnie pakujemy - jedziemy na długi weekend do rodziców więc czeka mnie błogie lenistwo przez 5 dni:-)
No i dziś wizyta - trzymajcie kciuki:tak:

Karola - odpoczywaj, leniu**** i relaksuj sie, ja niestety w piątek ide do pracy :crazy:

EDIT - leniuchowanie mi zagwiazdkowano :) Karola - kciuki za wizytę!

Karola M - a jak daleko masz do domku? ja jutro wybieram się do rodziców (250km) bo nie byłam od grudnia ale boję się tej podróży, choć jak nie pojadę mama rzuci na mnie klątwę bo od soboty sprząta i gotuje na nasz przyjazd:crazy:

mimi- oby szybko i bezboleśnie przeszło :happy:

co do kaszek i deserków to mniam ja uwielbiam, czasem kupuję sobie obiadek Gerbera i wcinam:tak:

dziś wizytuje i to 2 razy:szok: o 14:30 i 18:30 całą noc bolał mnie brzuch, jak ja uwielbiam ten stresik:wściekła/y:

ja teorię na prawko zdawałam w styczniu a praktycznego do tej pory nie próbowałam, bo dowiedziałam się o ciąży, chyba muszę się zmobilizować bo egzamin mam ważny tylko do końca lipca

Ostatnia edycja:
malinova trzymam kciuki za wizyty &&&&&& i się nie stresuj:-)
Gdzie masz mamusię?, bo z mojego rodzinnego miasta do Wawy akurat jest 250km:-D i kaszka, którą kiedyś (jak siostra była mała) uwielbiałam czeka na mnie właśnie tam. Cała nie rozpoczęta paka!!
MOBILIZUJĘ Cię do pójścia na praktyczny, bo lipiec już tuż, a posiadanie prawka to wspaniała sprawa :tak:

Z tego co słyszłam,to egzaminator ma prawo odmówić ciężarnej przystąpienia do egzaminu ale myślę, ze większość jednak przychylnym okiem bedzie na Was patrzeć. powodzenia

Na śniadanko zaliczyłam bułkę z serem, szynką, pomidorem i małosonym a potem kawka i kinder beueno...cudownie mi teraz heheh

Dzisiaj już chyba będzie ładniejsza pogoda. Pranko wywieszone, kolejne w pralce.

Mimii jak kropki?

A w lodówce jeszcze truskawki mam;-)

reklama
Hej wpadłam się przywitać

Czytam was na bierząco ale jakoś nie mam weny do pisania :-(
Jest mi przykro i smutno bo wczoraj miałam urodziny i wszyscy pamiętali o życzeniach oprócz M :-( Znowu w sobotę obchodzimy 5 rocznice ślubu i ciekawe czy tez zapomni :sorry2:
Dobra nie zamulam :zawstydzona/y:
Idę myć okna może się wyżyje
Miłego dnia

Do góry