reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
*PaMinka
Wdrożona(y)
Malinowa paula aż mi humor porawiłaś :-)
Jest aż za dużo takich dni ponieważ nie pracuje i siedzę w domu odkąd zaszłam w ciąże z mlodym czyli juz 5,5 roku.
Mamy sporawy domek i jest co sprzątać a ja bardzo lubie mieć czyściutko i ładnie a jak już się wezme za takie gruntowne sprzątanie raz na dwa miesiące(mycie okien odsuwanie mebli itp. ) to nie odpuszczę Ale są takie dni że leże i nic nie robie.
No i oczywiście się nie obrażam bo niby o co :-)
Jest aż za dużo takich dni ponieważ nie pracuje i siedzę w domu odkąd zaszłam w ciąże z mlodym czyli juz 5,5 roku.
Mamy sporawy domek i jest co sprzątać a ja bardzo lubie mieć czyściutko i ładnie a jak już się wezme za takie gruntowne sprzątanie raz na dwa miesiące(mycie okien odsuwanie mebli itp. ) to nie odpuszczę Ale są takie dni że leże i nic nie robie.
No i oczywiście się nie obrażam bo niby o co :-)
klaczek2004
Witam, czy mogę dołączyć do październikowych mam? Co prawda miałam termin na 2 listopada i właśnie z mamami z tego miesiąca zaczęłam przygodę na bb, ale ostatnio dowiedziałam się, że termin zmienił się na 30 października.
Jestem w 18 tygodniu - z suwaczkiem coś nie tak, bo się nie zmieniaBędę mama dziewczynki
Jestem w 18 tygodniu - z suwaczkiem coś nie tak, bo się nie zmieniaBędę mama dziewczynki
aniunnia
cześć dziewczyny :-) Jestem tu nowa, ale czytam Was już od jakiegoś czasu.. Tak się czaiłam, bo to moja 4 ciąża.. niestety 3 poprzednie nie udane :-(I nie chcę zapeszać.. Termin mam na 11 pażdziernika i będę mamą chłopca:-) Ale mam pytanko.. Jakie witaminy bierzecie w ciąży? Ja do tej pory brałam femibion clasic, bo miałam już zalecony przed starankami, ale dziś mi się skonczył i myślę czy nie zamienić na coś tańszego i dobrego.. Oprócz tego biorę magnez, wapno no i lekarz przepisał mi hemofer na anemię..
Pozdrawiam :-)
Pozdrawiam :-)
Mallinowa_Paula
Patrycja, to się cieszę, bo Ty tak ciągle piszesz o tym sprzątaniu, prasowaniu itp. Już się o Ciebie bałam;-)
Miłego dnia!
Witam nowe mamy.
Miłego dnia!
Witam nowe mamy.
*PaMinka
Wdrożona(y)
Malinowa Paula dziękuje za troskę miło mi :-) skończe dzisiaj sprzatanko a jutro święto wię od jutra pewnie cały tydzień będe leniuchować i odpoczywać więc spokojnie
Jaka u wass pogoda ? Miało być cieplej a u nas dzisiaj zimniej jak wczoraj teraz jest 14 stopni
Jaka u wass pogoda ? Miało być cieplej a u nas dzisiaj zimniej jak wczoraj teraz jest 14 stopni
ja tak na chwilkę bo zaraz na zakupy jedę potem wizyta wiec cały dzień rozjechany a musze jeszcze na jutro ciucy przygotować
buziaczki dla wszystkich
pesca ja miałam dwa razy to znieczulenie dla ciężarnych wiesz jak dla mie niczym sie nie różni ani przy kanałowym nie czułam bólu ani przy rwaniu zęba podobno róznica jest taka tylko że jedo zawiera adrenalinę a drugie nie.....
buziaczki dla wszystkich
pesca ja miałam dwa razy to znieczulenie dla ciężarnych wiesz jak dla mie niczym sie nie różni ani przy kanałowym nie czułam bólu ani przy rwaniu zęba podobno róznica jest taka tylko że jedo zawiera adrenalinę a drugie nie.....
Cześć Laski.
Witam nowe Mamusie
Wczoraj przed snem chyba poczułam pierwszy raz kopniaka!!! Jestem w szoku bo czekałam na coś subtelnego, skupiałam się nad mizianiem brzucha i wyczekiwałam delikatnego muśnięcia a tu chyba jakiś brutal w środku. Jak wyglądają takie ruchy bo nie mam doświadczenia. Jeśli to nie dziecko to co??? Uczucie dosłownie jakby ktoś mnie dźgnął od środka i przez moment brzuch w tym miejscu był wyniesiony i twardy i za kilka sekund koniec!!!
Kto siedzi w środku???
Witam nowe Mamusie
Wczoraj przed snem chyba poczułam pierwszy raz kopniaka!!! Jestem w szoku bo czekałam na coś subtelnego, skupiałam się nad mizianiem brzucha i wyczekiwałam delikatnego muśnięcia a tu chyba jakiś brutal w środku. Jak wyglądają takie ruchy bo nie mam doświadczenia. Jeśli to nie dziecko to co??? Uczucie dosłownie jakby ktoś mnie dźgnął od środka i przez moment brzuch w tym miejscu był wyniesiony i twardy i za kilka sekund koniec!!!
Kto siedzi w środku???
reklama