reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

fakt, że nie da się nikomu udowodnić, że ciążę planował lub nie i takie twierdzenia nie powinny padać, nikt też nie może zabronić zajścia w ciąże i to nie jest nielegalne (na szczęście :-) ), ale sytuacja trudna, bo to się może za nią ciągnąć, chyba, że kara zostałaby jednak odroczona, potem zawieszona (z dozorem np.) i miałaby kobieta swoją szansę na nowe życie,

reklama
ale POLSKIE PRAWO jest tak skomplikowane, że nie ma osoby która by się w nim odnalazła. i władza jeszcze bardziej je komplikuje.
Życzę tej kobiecie jak najlepiej. niech sobie życie ułoży i prawnik pomógł jej się wybronić.

ale każdy raczej wie, że nie powinno się wchodzić z nożem do banku i grozić ludziom żądając pieniędzy :-)

a my już po lodach leniu****emy :-D

no tak nie powinno się grozić innym.

wielu rzeczy się nie powinno a ludzie to robią.

aborcja, morderstwa kradzieże napady i wiele innych i niektóre nigdy nie ujrzały światła dziennego w świetle prawa.

a ja się tak rozmarzyłam o wycieczce nad morze ... , ale nie ma takiej opcji, bo bym nawet - pomijając inne rzeczy - nie dała rady w aucie tyle godzin, ech... już mi się to morze zaczęło po nocach śnić , Majka tez je uwielbia i ciągle wspomina nasz ostatni - babski wyjazd - było cudnie i mam na szczęście miłośniczkę morza w rodzinie -do ewentualnych głosowań :-)

sonkaa
ja pochodzę z nad morza, ale teraz siedzę w Bydgoszczy.
ostatnio jechałam na komunię brata. pociągiem 3 godziny + ok 2 godzin autobusem z przesiadka.
masakra jak zmęczona byłam.
nie wiem jak w wakacje wytrzymam bo będę jechała pociągiem na tydzień, a na koniec wakacji z mamą B jedziemy po niego autem.
ciężko będzie. w pociągu chociaż można się powiercić i wyprostować a w aucie.

no a ja z Bie4ska - 10 godzin jak nic, jeszcze wszystko rozkopane teraz, mowy nie ma żebym dała radę :-(, zostaje tylko pomarzyć...

Oj my wybieramy się nad morze i nie wiem jak zniosę tą podróż :baffled: Ja z Wrocławia to trzeba jechać z 7-8 godzin bo droga beznadziejna. Chyba że skoczymy autostradą przez Niemcy, 2 lata temu tak jechaliśmy to chyba w 4,5 h byliśmy, no ale trasa dużo dłuższa.
Ale u mnie jest gorąco! Mam nadzieję, ze jutro będzie troszkę chłodniej.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry