reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam sie z rana. znowu mnie zamoula ze az boje sie jesc choc burczy mi w brzuchu i amelkowna chodzi za mna pokazuje na moj brzuch i pyta "mama hungry??";-):-) kochany dziubasek z niej tylko jak ja mam jej wytlumaczyc ze glodna tylko sie boje zjesc:confused:
co do imion dla dziewczynki chciala bym oliwia ale dla chlopca to pojecia nie mam moze kacper...choc moj chce filip :sorry2:
apropo listy to na sierpniowkach wygladala o tak https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-sierpniu-09-f272/lista-sierpniowek-2009r-24868/ pod kazdym nickiem zostawialo sie miejsce na termin porodu(pozniej zmieniony na aktualny ale mozna zrobic spodziewany termin i pod nim dokladny dopisany juz po porodzie), imie posiadaczki nicka, i czy dziewczynka czy chlopiec sie urodzi. mozann to zrobic szybciej i zostawic puste pola do uzupelnienia kiedys w przyszlosci:tak:

reklama
Antylopkiała gdybym ja jeszcze wiedziała o co w tym wszystkim chodzi i gdybym częściej tu zaglądała...

Witajcie mroźnie, tylko -16'C więc ok :)
.... wiem, ze tyle ludzi sie stara i musi dlugo czekac na dzidzie, a nam sie udalo za pierwszym podejsciem i cieszymy sie jak glupki, ale mi ta wielka radosc zacmiewa zamartwianie sie o fasolke, nie wiem, wszystkie tak macie? Podbrzusze mnie czasem kluje, krzyz boli, a ja zaraz panikuje czy wszystko jest w porzadku :(
kochana, mój lekarz śmieje się, że ja chyba przez telefon w ciążę zachodzę, nam również udało się w pierwszym miesiącu starań, małż na weekend przyjechał i się wstrzelił :-p
a zamartwiam się ciągle o fasolkę.. i też mnie boli w krzyżu i podbrzusze.. a doktorek powiedział, że najlepsze lekarstwo do dużo witaminy M :-) miłości.

moze niech sie odezwa dziewczyny ktore chca byc moderatorkami i nie maialy bi nic przeciwko mozemy stworzyc nowy watek : glosowanie czy lista chetnych na moderatorki i jak juz dobijemy tzw targu to usuniemy watek i moderacja wezmie sie za porzadki co wy na to??:-)

podjadlam danonka od amelkowny i to byl blad chyba zaraz sie przytule do porcelany bleeeeeee i starsznie mi slabo az mi sie chwilami ciemno robi przed oczami:szok:

Mina - dziekuje za dobre slowo, zawsze to milo wiedziec, ze nie zwariowalam, i ze wiekszosc ma takie objawy :)

Kaka - wysylam Ci link do strony, gdzie mozna taki test nabyc :) co prawda to angielski Amazon, ale wiem, ze wysylaja tez do Polski :) jest napisane, ze plec moze rozpoznac juz w 6 tyg
Boy or Girl? Pregnancy Baby Gender Prediction Test:Amazon:Baby

Oczywiscie to nadal nie potwierdzi plci na 100%, ale maja bardzo duzo pozytywnych recenzcji, 80% sie sprawdzilo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje;-) Wow...tylko tyle mogę powiedzieć. Zapytam swojej ginekolożki co o tym sądzi. Ostatnio miałam wizyte 2 tygodnie po zrobieniu testu wiec teraz tez tyle poczekam.

Cześć. Ale tu sie mamusiek namnożyło;-) Już się trochę odzwyczaiłam za takim ruchem na bb.

reklama
Do góry