reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

No to jeden rocznik;-)

Mam lekkie mdłosci, lekko pobolewa mnie brzuch, mam wielgachne cycki - tyle z objawów. Nie pamietam czy wtedy tez tak szybko mdłosci miałam. I nie mam ochoty na słodycze - az szok.

widzę, że jesteśmy w tym samym ciążowym momencie ;)

ja mdłości nie mam, ale ochoty na jedzenie też nie. No i na słodycze także hurra!!!! piję jak smok i przez to większość dnia i sporą część nocy spędzam w WC. Do wczoraj jęczałam, że piersi mnie nie bolą, no to dziś rano jedna tak zaatakowała, że myślałam, że nie wytrzymam, na szczęście już przeszło.

reklama
aha, przypomniałam sobie co chciałam napisać

pisałyście o imionach dla dzieci - u nas jak będzie dziewczynka to pewnie Aleksandra, bo mój mąż tuż po owocnych podbojach łóżkowych dotknął mego burzach i powiedział - "jak tam moja Ola?"
na co ja zaczęłam się śmiać i mówię - a skąd wiesz, że to będzie dziewczynka, i wtedy do mnie dotarła jedna rzecz, jakbym miała przeczucie że się man udało zrobić dzidziusia - bo przecież mogłam powiedzieć - skąd wiesz czy tam w ogóle będzie dzidzia

poza tym ja od długiego czasu miałam przeczucie że pierwsze dziecko bo będzie synek - wiele razy śniło mi się jak spaceruję z kilkuletnim chłopcem - moim synkiem, a jak będzie to czas pokaże, oby było zdrowe
chociaż tak w głębi duszy chciałabym mieć córunię
co do imienia dla chłopca to Krzyś bym wybrała, co prawda mój mąż się wzbrania - ale jakby co to mam jeszcze czas by go przekonać:tak:

laski ale wyście się rozpisały .... i tyle nowych dziewczyn ... wspaniale! .... będziemy mieć świetny wątek który będzie wyjątkowo szczęśliwy

paulawawa - ja też mam dziecko ze stycznia 2008 ;-);-)

Ale fajnie, że już nas coraz więcej :-D
Od rana mam zamiar się wziąć za sprzątanie, a jeszcze nic nie zrobiłam :zawstydzona/y: W ogóle nie mam na to siły ani ochoty. Przydało by się też zjeść jakiś obiad, ale jak sobie pomyśle o jedzeniu to odrazu mnie muli :baffled: Chociaż przed chwilą zjadłam całą paczkę chrupek cebulowych i mi nic nie jest :-D

ja zmówiłam na obiad pizze i pieczywo z serem i czosnkiem i bułeczki z masłem czosnkowym...kurcze mam ochote na czosnek, dużo warzyw i owoców ... najlepiej nic tłustego :blink:

Lorelain ale mi smaka na pizze narobiłaś! Muszę zrobić na kolację. A teraz pochłaniam czekoladę milkę z ryżem mniam:-D

reklama
Ja się dzisiaj nie źle wkurzyłam.Na spotkanie z ginem musze czekać prawie 2tyg.
Wczoraj zjadłam tylko 2posiłki ,a dzisiaj już ze 4. Teraz pałaszuję pyszną zapiekankę bolone mlask

Witam nowe mamusie :-D

Do góry