ja dzisiaj na obiad robię kotlety mielone z surówką i ziemniaczkami, ja co prawda mieszkam(na szczęście jeszcze z mamą) i mamy jedna kuchnię ale obiady robimy wspólnie tz dopóki ja pracowała ona robiła bo jest w domu a ja terez z nudów też zamierzam robić:-)
reklama
ja też mam nieraz ochotę na tego rodzaju rzeczy, no cóż nie zdrowe ale jeśli ma sie ochotę to co poradzić:-)A myślałam ze tylko ja, bo juz torchę mam wyrzuty sumienia że takie śmieci jem
Musa
Fanka BB :)
Za każdym razem po wejściu na forum robi mi się lepiej, w tamtym tygodniu naszło mnie tez na zupkę chińską, no nie było siły żebym sobie odmówiła, walczyłam z sobą ale pożądanie zwyciężyło i pochłonęłam ja raz dwa, nawet się nikomu nie przyznawałam żeby nie wyjść na zwyrodnialca.
krak8686 - uwierz lub nie ale mam niemal identyczne odczucia, dolicz do tego jeszcze permamentnie zatkany nos i kichanie całymi dniami, cały czas wkręcam sobie fazy że przez to dziecko będzie jakieś znerwicowane dzidzi jeszcze nie czuje a do badania jeszcze niemal 3 tygodnie..........
krak8686 - uwierz lub nie ale mam niemal identyczne odczucia, dolicz do tego jeszcze permamentnie zatkany nos i kichanie całymi dniami, cały czas wkręcam sobie fazy że przez to dziecko będzie jakieś znerwicowane dzidzi jeszcze nie czuje a do badania jeszcze niemal 3 tygodnie..........
azorek84
mama Amelii 2009
ruskie z mieta?? znaczy ze co..zapijasz mietka parzona czy jakos dodajesz miete do nichtalkaa - ja dzisiaj mam pierożki ruskie z miętą .... mniam :-)
chodzilo ci zapewne nie o azorka tylko aguge;-):-)azorek zdrówka dla synka a ty się trzymaj !!!!
ja z amelkowna w ciazy jak bylam to czulam smyranko takie delikatne nieregularne juz jakos miedzy 15-16 tygwiec wszystko mozliwe kazda kobitka inaczej odczuwa jedne szybko inne po 20tyg dopiero. tak jak Sandy pisala zalezy to od wielu czynnikow u mnie podobno wg tutejszych lekarzy moge czuc szybciej i mocniej czasem ze wzgledu na zrosty. ile w tym prawdy to nie wiem ale ja tez juz czasem cos czuje:-)a kiedy czuć ruchy dziecka,bo to moja pierwsza ciąża, a ja chyba teraz czuję? Juz wcześniej czułam coś podobnego ale teraz jest takie wyraźniejsze:-)
azorek84
mama Amelii 2009
dziewuszki a moze otworze watek z humorem w sensie na wesolo czy cos zebysmy sobie tam rozne glupoty i dowcipy wklejaly bna poprawe nastroju??? co wy na to??
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Jak najbardziej Azorek. Ja już mam pierwszą historyjkę z życia wziętą. Dokładnie z supermarketu gdzie kobieta w ciąży ma pierwszeństwo w kasie. ;-)
reklama
Jak najbardziej Azorek. Ja już mam pierwszą historyjkę z życia wziętą. Dokładnie z supermarketu gdzie kobieta w ciąży ma pierwszeństwo w kasie. ;-)
ooooo to juz jest samo w sobie dowcipem nieraz widziałam jak kobieta w ciazy chciala sie przepchac do przodu to o malo jej nie zlinczowali