Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Teraz przeżywam kolejną dawkę szoku - Rozmowy w toku o aborcjach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....Ciekawa jestem co słychać u ullany mam nadzieje że wszystko w porządku tylko nie ma się jak odezwac.
Nie kojarzę dobrze bo dużo nas jest.Ullana to mamusia która wczesniej poroniła bliźniaki?ja byłąm po wyniki badań z piątku na szczęście idealne
niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....