reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
ja to nawet nie ogladam tego jak kiedys pokazwylali w rozmowach kilka lat temu to mi sie noz w kieszeni otwieral. Jak mozna byc tal płytkim. wiec wole sie nie denerwowac.

ja byłąm po wyniki badań z piątku na szczęście idealne
Ciekawa jestem co słychać u ullany mam nadzieje że wszystko w porządku tylko nie ma się jak odezwac.
niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....

Azorek ło matko,nie wytrzymała bym chyba nerwowo jakby mi ktoś taki numer odstawił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba miec tupet .powybijałam bym ich chyba
Ja dzisiaj jem na okragło ,normalnie nie minie pół godziny i znowu głód czuje

ja byłąm po wyniki badań z piątku na szczęście idealne

niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....
Nie kojarzę dobrze bo dużo nas jest.Ullana to mamusia która wczesniej poroniła bliźniaki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze znów takie smutne wieści...... :(

Kurcze dziewczyny ja też rycze od rana .Byłam po wyniki z badań prenatalnych( usg i Pappa) . Usg super Nt 1,7 wszystkie organy i przepływy prawidłowe,natomiast cos z krwi wyszło nie hallo i mam podwyższone ryzyko trisomi 18 1;126! Nie wiem co robic .Jutro rano ide do mojego gina na wizytę to zobaczymy co mi powie. Boje się amiopunkcji :(((

reklama
nikamo trzymma kciukaski bedzie odbrze jesli skan byl ok to nie martw sie na zapas czesto z krwi cos nie tak wychodzi a bobaski rodza sie zdrowe:tak:mam nadzieje ze u ciebie to jakis blad z wynikami i tyle trzymam kciuki moooooooooooocno&&&&&&&&&&&&

i doczytalam Ullana strasznie mi przykro:-(znow takie wiesci ehhh

Do góry