reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
ja to nawet nie ogladam tego jak kiedys pokazwylali w rozmowach kilka lat temu to mi sie noz w kieszeni otwieral. Jak mozna byc tal płytkim. wiec wole sie nie denerwowac.

ja byłąm po wyniki badań z piątku na szczęście idealne
Ciekawa jestem co słychać u ullany mam nadzieje że wszystko w porządku tylko nie ma się jak odezwac.
niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....

Azorek ło matko,nie wytrzymała bym chyba nerwowo jakby mi ktoś taki numer odstawił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba miec tupet .powybijałam bym ich chyba
Ja dzisiaj jem na okragło ,normalnie nie minie pół godziny i znowu głód czuje

ja byłąm po wyniki badań z piątku na szczęście idealne

niestety ullana straciła dzidzie napisała na forum mamusie jako ciężarówki po raz drugi nie chciała aby roztrząsać temat .... w każdym razie trzyma się dzielnie z tego co pisała jakiś czas temu.....
Nie kojarzę dobrze bo dużo nas jest.Ullana to mamusia która wczesniej poroniła bliźniaki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze znów takie smutne wieści...... :(

Kurcze dziewczyny ja też rycze od rana .Byłam po wyniki z badań prenatalnych( usg i Pappa) . Usg super Nt 1,7 wszystkie organy i przepływy prawidłowe,natomiast cos z krwi wyszło nie hallo i mam podwyższone ryzyko trisomi 18 1;126! Nie wiem co robic .Jutro rano ide do mojego gina na wizytę to zobaczymy co mi powie. Boje się amiopunkcji :(((

reklama
nikamo trzymma kciukaski bedzie odbrze jesli skan byl ok to nie martw sie na zapas czesto z krwi cos nie tak wychodzi a bobaski rodza sie zdrowe:tak:mam nadzieje ze u ciebie to jakis blad z wynikami i tyle trzymam kciuki moooooooooooocno&&&&&&&&&&&&

i doczytalam Ullana strasznie mi przykro:-(znow takie wiesci ehhh

Do góry